ro en de fr it es

Luni – Vineri 10.00 – 19.00

Informatii contact

© Dentpriority 2022, All Rights Reserved.

Awesome Image

Implant dentar

implant-dentar

Informații utile despre implantul dentar

V-ați pierdut unul sau mai mulți dinți și tânjiți după zâmbetul perfect pe care l-ați pierdut? Implantul dentar este soluția modernă pentru a-l primi înapoi! Cu ajutorul implantului dentar vă puteți recupera atât funcționalitatea danturii cât și estetica armonioasă a feței. În cazul pacienților cu multiple edentații putem vorbi de un efect de facelifting, de o întinerire vizibilă. Chiar dacă se înlocuiește un dinte sau mai mulți nu veți simți nici o secundă că este un dinte “pus”. Pe lângă faptul că se comportă ca un dinte natural, implantul dentar previne retragerea gingiei pentru că se osteointegrează perfect.

Specialiștii DENTPRIORITY fac adevărate minuni folosind cele mai moderne tehnici de implantologie. Pentru noi intervenția înseamnă documentare temeică și un plan bine structurat, astfel încât să realizăm nu doar inserarea implantului, ci inserarea lui în poziția ideală. Acesta este secretul unui tratament implantologic cu rată maximă de succes și medicii DENTPRIORITY îl cunosc îndeaproape!

Tipuri de implanturi dentare:

 

Implant dentar Osstem

 

Dintii care sunt fixati pe implanturile dentare Osstem se simt si arata la fel ca dintii naturali. Aceste tipuri de implanturi pot sa mentina sau sa modifice estetica fetei, fiind implantate acolo unde dintii au fost extrasi sau pierduti, prevenindu-se in acest fel pierderea osoasa. De asemenea, pacientii pot sa manance si sa consume lichide, fara sa existe dezavantajul protezei dentare sau al dintilor care lipsesc.

Implantul dentar Osstem este foarte cunoscut in clinicile stomatologice si au o multime de proprietati: tratamentul unui dinte este efectuat chiar in zona unde exista problema; tratamentul se poate realiza in zona deteriorata, oricare ar fi dimensiunea; implantul Osstem este o metoda foarte sigura; prin implantarea protezei profunde in os se previne resorbtia implantului in zona in care dintele a fost indepartat.

Implanturile dentare Osstem inseamna: traume chirurgicale foarte putine, timp mai scurt petrecut in cabinetul stomatologic, o vindecare mult mai rapida, o proteza dentara de o foarte buna calitate si un pret chirurgical extrem de avantajos. La DentPriority veti beneficia de tot ce inseamna implantologie dentara si nu numai, de la albirea dintilor si pana la reabilitarea orala integrala, lucruri care vor reda increderea in sine si un zambet foarte frumos.

Implant dentar Bredent

 

Implanturile dentare Bredent sunt produse in Germania si va ofera garantia unor tratamente de o calitate excelenta, putand fi folosite pentru restaurarea unui dinte sau pentru restaurarea intregii arcade dentare. Acest sistem premium de implanturi dentare prezinta o multime de avantaje importante atat in cazul pacientilor, cat si in cazul medicilor stomatologi.

Intreaga gama de implanturi Bredent este formata din implanturi realizate din zirconiu si titan, fiind folosite in toate cazurile, indiferent de gradul de dificultate. Datorita formei sale, implantul se insurubeaza usor in os, fara  ca acesta sa fie traumatizat, iar stabilitatea crescuta a acestuia va permite amplasarea imediata a coroanei dentare de tip provizoriu.

Implanturile dentare Bredent prezinta o multime de avantaje: interventie chiurgicala de scurta durata; componente protetice putine; stabilitate pe termen indelung; integrare sporita a implantului in os si aderarea la tesuturile moi; se previne inflamarea tesuturilor moi existente in jurului implantului;  rezultate estetice impecabile.

Implanturile dentare Bredent sunt de mai multe tipuri:

  • Implant dentar Bredent Sky Clasic – folosit mai ales in zona mandibulara laterala.
  • Implant dentar Bredent Blue Sky – permite inserarea la nivelul osului si pe crestele augumentate, conferind o integrare in os rapida.
  • Implant dentar Bredent Narrow Sky – folosit in spatiile inguste si in cazul arcadelor atrofiate.
  • Implant dentar Bredent Mini Sky – are un diametru redus si permite imbunatatirea calitatii vietii pacientilor.
  • Implant dentar Bredent Copa Sky – un implant ultra-scurt si este potrivit pentru crestele alveolare late si scurte.
  • Implant dentar Bredent whiteSky – un implant dentar realizat din zirconiu si are culoarea dintelui natural.

Sistemul de implanturi Bredent este un sistemt de exceptie, care ofera proprietati de osteointegrare si vindecare foarte bune.

 

Implanturile dentare STRAUMANN

 

Implanturile dentare STRAUMANN reprezinta o solutie exceptionala atunci cand doriti inlocuirea unuia sau mai multor dinti lipsa. Cu acest tip de implanturi va puteti reface zambetul frumos si sanatos in deplina siguranta si incredere.

De peste 30 de ani Compania Straumann, datorita cercetarilor clinice ale produselor a realizat crearea unor implanturi ideale, ce sunt usor de instalat, fiabile si care mentin osul pe intreaga durata de viata.

Implanturile dentare STRAUMANN prezinta o multime de avantaje: oricare ar fi starea osului maxilar, diversitatea de solutii data de sistemul Straumann ofera medicului implantolog posibilitatea de a gasi variante ideale de tratament pentru fiecare caz in parte; sunt considerate ca fiind implanturi cu cea mai buna rata de osteointegrare; timpul de vindecare este redus; componentele acestor implanturi sunt structurate foarte logic; sunt implanturi care functioneaza extraordinar pe perioade de timp lungi; suprafata SLActive si materialul Roxolid aduc implanturilor o multime de beneficii; acest tip de implanturi dentare beneficiaza de o garantie pe viata; au oferit medicilor stomatologi din lumea intreaga o mare incredere; etc.

Implanturile dentare Straumann sunt considerate de o multime de experti ca fiind cele mai bune de pe piata si se poate spune cu certitudine, ca nu prezinta nicio deficienta in ceea ce priveste functionalitatea lor.

Implant dentar Nobel Biocare

Lider mondial in implantologia inovatoare este considerat si Nobel Biocare, care ofera pe piata o varietate de solutii de tratament, atat in cazul restaurarilor simple, cat si in cazul restaurarilor complexe. Nobel Care are peste 50 de ani de experienta si reprezinta o metoda excelenta atunci cand vine vorba despre implantologie dentara.

Putem spune ca un implant dentar Nobel Biocare va reda si va imbunatati cu siguranta calitatea vietii pacientilor. Implantul dentar Nobel Biocare reda in mod sigur zambetul frumos si sanatos, imbunatatind calitatea vietii pacientilor.

Beneficiile implantului dentar Nobel Biocare sunt urmatoarele: ofera stabilitate, integrare si regenerare tesutului osos; prezinta un design unic; confera flexibilitate si aplicabilitate marita (potrivit tuturor pacientilor); versatilitate mare (diferite suprafete si marimi); conservarea tesuturilor moi; estetica naturala; osteointegrare perfecta pe termen lung; garantie pe viata ofertita de producator; etc.

Implantul dentar Nobel Biocare este un sistem de ultima generatie, prin intermediul caruia se obtin cele mai bune rezultate.

Implant dentar Alpha Bio, Mis, Adin

Compania Alpha Bio ofera pe piata solutii avanste in ceea ce priveste tratamentul dentar – implanturi dentare si parti protetice!

Implanturile dentare Adin/Alpha Bio se recomanda in situatiile in care nu se observa particularitati deosebite si au un raport calitate/pret optim.

Acest tip de implant dentar ofera urmatoarele avantaje: capacitate foarte buna de autoinfiletare si autotarodare, implant spiralat; osteintegrarea este foarte eficienta, perioada de vindecare este redusa, se potrivesc oricarui tip de os, au marimi diferite, desin unic si o garantie pe viata.

Implantul dentar Mis are un design foarte bun si o suprafata curata, confectionat din aliaj de titan biocampatibil, de o foarte buna calitate. Acest tip de implant dentar prezinta caracteristici de exceptie: o stabilitate foarte buna (inserare simpla si rapida a implantului), conservarea structurilor osoase, siguranta (procedura de inserare sigura si scurta), succes clinic de lunga durata. Prin combinatia acestor caracteristici excelente, veti avea o predictibilitate crescuta si  rezutate estetice foarte bune.

Clinica DentPriority ofera pacientilorsai o gama variata de implanturi dentare de o foarte buna calitate, reabilitare dentara complexa si diverse optiuni in ceea ce priveste stomatologia digitala.