ro en de fr it es

Luni – Vineri 10.00 – 19.00

Informatii contact

© Dentpriority 2022, All Rights Reserved.

Despre noi

Povestea DENTPRIORITY a început în anul 1995 când Dr. Radu Anghelina, a luat inițiativa de a aduce pe piața din Craiova servicii stomatologice premium, aliniate la standarde internaționale.Atunci a fost deschis primul cabinet stomatologic in care s-au efectuat lucrari dentare din portelan in Oltenia.

Tehnologia de ultimă oră, certificările anuale ale echipei de specialiști pregătiți la cel mai înalt nivel și serviciile premium reprezintă piatra de temelie a clinicilor DENTPRIORITY și motivul pentru care compania a avut parte de stabilitatea constantă de-a lungul anilor. Dorința de a răspunde oricarui tip de nevoie stomatologică ne-a motivat să ne pregătim la standarde internaționale printr-un set complet de soluții, o echipă specializată în toate ramurile medicinei dentare și servicii certificate și recunoscute la nivel mondial.
Cei care trec pragul clinicilor noastre beneficiază de tratamente pentru care am investit permanent în echipamente și tehnologii de ultima generație în vederea diversificării portofoliului de servicii.

Albirea dentara

Albirea dentară profesională cu laserul EPIC™ BIOLASE...

Detalii
Endodonția

Un dinte corect tratat înseamnă un dinte salvat! Endodonția este...

Detalii
DENT PRIORITY

Vezi toate serviciile oferite de clinica Dent Priority

Detalii

O premieră în Craiova a reprezentat-o și introducerea celui mai performant  laser stomatologic.In vederea largirii paletei de servicii in implantologie clinica noastra are o colaborare permanenta cu o echipa de medici chirurgi din Israel ce efectueaza periodic interventii chirurgicale.

O importanta deosebita am acordat-o turismului dentar implicandu-ne in dezvoltarea acestei ramuri. Cei care practica turismul dentar isi pot rezolva problemele dentare intr-un interval scurt de timp, in perioada vacantei, avand ocazia sa viziteze orice zona din Romania. Astfel, putem ajuta turistii sa-si organizeze excursii la oricare dintre obiectivele pe care vor sa le viziteze, respectand in acelasi timp si programarile stabilite de comun acord cu medicul dentist al clinicii noastre.

Am fondat această companie stimulând conceptul de echipă, pentru a reuși să răspundem inclusiv solicitărilor de peste hotare. Oferim servicii premium în diversitatea clinicilor stomatologice existente, pacienții bucurându-se de un tratament ergonomic, efectul fiind reabilitarea corectă și complexă a statusului dentar