ro en de fr it es

Luni – Vineri 10.00 – 19.00

Informații contact

© Dentpriority 2024, All Rights Reserved.

Despre noi - Clinica Dentara

Dent Priority - povestea noastră

Clinica dentară Dent Priority și-a început povestea în anul 1995, atunci când Dr. Radu Anghelina a luat inițiativa de a aduce pe piața din Craiova servicii stomatologice premium, aliniate la standarde internaționale. Atunci a fost deschis primul cabinet stomatologic în care s-au efectuat lucrări dentare din porțelan în Oltenia.

Tehnologia de ultimă oră, certificările anuale ale echipei de specialiști Dent Priority pregătiți la cel mai înalt nivel și serviciile premium reprezintă piatra de temelie pentru clinica dentară Dent Priority și motivul pentru care aceasta a avut parte de stabilitatea constantă de-a lungul anilor. 

Dorința de a răspunde oricărui tip de nevoie stomatologică ne-a motivat să ne pregătim la standarde internaționale printr-un set complet de soluții, o echipă specializată în toate ramurile medicinei dentare și servicii certificate, recunoscute la nivel mondial.

O premieră în Craiova a reprezentat-o și introducerea celui mai performant laser stomatologic. În vederea lărgirii paletei de servicii în implantologie, clinica dentară are o colaborare permanentă cu o echipă de medici chirurgi din Israel ce efectuează periodic intervenții chirurgicale.

Cei care trec pragul clinicilor noastre beneficiază de tratamente pentru care am investit permanent în echipamente și tehnologii de ultimă generație în vederea diversificării portofoliului de servicii.

Dacă vrei să afli mai multe despre noi și despre serviciile stomatologice pe care le oferim în clinicile noastre, te invităm să explorezi site-ul Dent Priority sau să ne contactezi, pentru a primi informații direct de la specialiștii noștri!

Albirea dentara

Albirea dentară profesională cu laserul EPIC™ BIOLASE...

Detalii
Endodonția

Un dinte corect tratat înseamnă un dinte salvat! Endodonția este...

Detalii
DENT PRIORITY

Vezi toate serviciile oferite de clinica Dent Priority

Detalii

Dent Priority - Excelență în stomatologie

La scurtă vreme după ce am început să oferim servicii stomatologice de top în Craiova, ne-am extins la nivel regional cu o clinică dentară și în Băilești, județul Dolj. Astfel, am reușit să oferim servicii premium prin utilizarea celor mai recente tehnologii și abordări inovatoare în stomatologie în mai multe locații din regiune. 

Echipa noastră din Băilești este echipată cu cele mai avansate instrumente și tehnologii pentru a asigura proceduri precise și confortabile. Dacă vrei să afli mai multe despre noi și echipa Dent Priority din Băilești poți vizita pagina locației

Și pentru că obiectivul nostru este să oferim servicii stomatologice de calitate premium pentru un număr cât mai mare de pacienți, în anul 2022 am deschis încă o clinică dentară în Caracal, iar începând cu anul 2023, Dent Priority are o clinică dentară și în Slatina

Suntem mândri să avem o echipă medicală dedicată și înalt calificată, care lucrează cu pasiune pentru a oferi cel mai înalt standard de îngrijire stomatologică pe întregul spectru al regiunii, aducând servicii stomatologice de calitate acolo unde este cel mai necesar.

Fiecare dintre cele patru clinici Dent Priority își propune să creeze o experiență de îngrijire personalizată, bazată pe încredere și expertiză. Indiferent de locația aleasă, pacienții noștri pot avea încredere că vor beneficia de servicii stomatologice de înaltă calitate, oferite de o echipă medicală dedicată și experimentată. În clinica dentară Dent Priority zâmbetul sănătos este o prioritate, iar echipa noastră este aici pentru a face posibil acest lucru pentru fiecare pacient.

O importanță deosebită am acordat-o și turismului dentar, implicându-ne în dezvoltarea acestei ramuri pe toate palierele posibile. Cei care practică turismul dentar își pot rezolva problemele dentare într-un interval scurt de timp, în perioada vacanței, având ocazia să se bucure, în același timp, de farmecul aparte al regiunii Oltenia.

Dacă vrei să afli mai multe despre noi și despre serviciile de turism dentar pe care le oferim, te așteptăm în clinica dentară Dent Priority! Iar dacă dorești să te programezi la un consult stomatologic, o poți face chiar acum completând formularul online.

În clinica dentară Dent Priority suntem mândri să avem o echipă dedicată și înalt calificată, care lucrează cu pasiune pentru a oferi cel mai înalt standard de îngrijire stomatologică. Cu cabinete stomatologice în Craiova, Băilești, Slatina și Calafat, echipa noastră se extinde pe întregul spectru al regiunii, aducând servicii stomatologice de calitate acolo unde este cel mai necesar.

La Dent Priority suntem dedicați să oferim servicii stomatologice de excepție în toate cele patru clinici: Craiova, Băilești, Slatina și Caracal. În cadrul fiecărei locații, pacienții noștri beneficiază de o gamă largă de servicii concepute pentru a răspunde nevoilor individuale și pentru a promova sănătatea orală pe termen lung.

Printre serviciile oferite în clinica dentară Dent Priority se numără:

Oferim proceduri de albire dentară avansate, utilizând tehnologii sigure și eficiente pentru a reda strălucirea zâmbetului tău.

Echipa noastră de experți în estetică dentară te ajută să-ți îmbunătățești aspectul zâmbetului, oferind soluții personalizate pentru alinierea și forma dinților.

Specialiștii noștri în endodonție tratează afecțiunile pulpei dentare, oferind soluții eficiente pentru salvarea dinților afectați.

Pentru restaurarea completă și durabilă a danturii, oferim servicii de implant dentar, utilizând cele mai moderne tehnologii și materiale.

Restaurăm structura și funcționalitatea dinților deteriorați sau slăbiți prin aplicarea coroanelor dentare de calitate superioară.

Pentru îmbunătățirea esteticii dentare, oferim fațete dentare personalizate, care acoperă imperfecțiunile și conferă un aspect natural și atrăgător.

Asigurăm un mediu prietenos și confortabil pentru copii, oferind servicii precum sigilarea dinților, fluorizare și tratamente preventive pentru a promova o sănătate orală excelentă încă de la o vârstă fragedă.

Abordăm problemele parodontale cu atenție și experiență, oferind tratamente eficiente pentru sănătatea gingiilor și a osului maxilarului.

Pentru menținerea sănătății orale, oferim servicii complete de profilaxie, inclusiv igienizare profesională și educație privind igiena dentară.

Echipa noastră de ortodonți te ajută să corectezi alinierea dentară și să obții un zâmbet drept și armonios.

Echipa noastră de ortodonți te ajută să corectezi alinierea dentară și să obții un zâmbet drept și armonios.

De la proteze parțiale la proteze complete, echipa noastră de experți lucrează pentru a restabili funcționalitatea și estetica danturii. 

În clinica dentară Dent Priority, fiecare pacient primește o atenție personalizată, iar planurile de tratament sunt adaptate nevoilor individuale. Suntem aici nu doar pentru a rezolva problemele dentare, ci și pentru a promova o relație de lungă durată cu pacienții noștri, bazată pe încredere și satisfacție. Vino la oricare dintre clinicile noastre pentru a te bucura de servicii stomatologice de calitate superioară și pentru a obține un zâmbet sănătos și strălucitor.

Programează-te acum completând formularul online!

La Dent Priority credem în transparența totală și accesibilitatea la îngrijirea stomatologică de calitate. În efortul nostru de a face informațiile despre tarife clare și ușor accesibile, te invităm să consulți pagina de prețuri pentru a obține detalii complete privind costurile serviciilor noastre stomatologice.

Ne străduim să menținem tarifele competitive, oferind în același timp servicii de calitate superioară. Dacă vrei să afli mai multe despre noi sau ai nevoie de informații suplimentare despre tarifele planurilor de tratament, te invităm să ne contactezi și să ne treci pragul. 

În clinica dentară Dent Priority facem îngrijirea stomatologică accesibilă, convenabilă și orientată către nevoile tale. Oferim pentru pacienții noștri abonamente corporate sau individuale.

Programare

Cauți o clinică dentară în Craiova, Băilești, Caracal sau Slatina?