ro en de fr it es

Luni – Vineri 10.00 – 19.00

Informații contact

© Dentpriority 2024, All Rights Reserved.

Turism dentar

Turism dentar pentru un zâmbet sănătos

Cum ar fi dacă ai transforma tratamentele stomatologice într-o vacanță? Cu ajutorul serviciilor de turism dentar de la DentPriority, poți face acest lucru. În ultimii ani, România a început să ocupe un loc important pe harta serviciilor stomatologice acordate în cadrul pachetelor de turism dentar. 

Din ce în ce mai mulți străini sau români care locuiesc în afara țării aleg să își rezolve la noi problemele stomatologice la un preț corect, beneficiind însă de tratamente și proceduri dentare realizate la standarde internaționale de calitate. În același timp, au ocazia să viziteze locuri frumoase, pitorești, și, de ce nu, să petreacă o vacanță de vis în România. 

Nu doar românii din străinătate pot beneficia de pachetele de turism dentar. Dacă vrei să descoperi frumusețile Olteniei, te așteptăm la clinica stomatologică DentPriority în Craiova, dar și în Băilești, Caracal sau Slatina, cu pachete atractive de turism dentar.

Programul DENTPRIORITY de turism dentar

Clinicile DENTPRIORITY au pus și vor pune întotdeauna la dispoziția pacienților servicii stomatologice premium, realizate cu cea mai nouă tehnologie apărută pe piață, o echipă de medici cu experiență și extrem de bine pregătiți și, evident, materiale de înaltă calitate. Practicăm excelența în stomatologie, care este deviza și misiunea noastră, la prețuri corecte și avantajoase pentru pacienții noștri. 

În ceea ce privește programele de turism dentar în Craiova, ne implicăm total și le acordăm sprijinul necesar tuturor celor care ne trec pragul pentru a-și organiza vacanța sau șederea conform preferințelor personale. Organizăm totul în funcție de programările stomatologice stabilite și, mai ales, de comun acord cu medicul dentist specialist din cadrul clinicii noastre. 

Ce trebuie să faci pentru a programa o vizită la clinica DentPriority și a beneficia de pachetul de turism dentar Craiova? Ai de urmat doar câțiva pași simpli.

Ce presupune acest prim pas? Chiar dacă denumirea pare greu de pronunțat, de fapt nu e nimic complicat. Trebuie doar să ne trimiți pe e-mail o copie a unei radiografii panoramice (OPT – ortopantomograma). 

Alături de OPT, în câteva cuvinte, te mai rugăm să ne oferi și câteva detalii despre problemele dentare cu care te confrunți, despre ce provocări ai întâmpinat în ultima perioadă, și despre eventualele recomandări stomatologice pe care deja le-ai primit. 

De asemenea, pentru a putea să-ți trimitem o ofertă personalizată de turism dentar cât mai apropiată de nevoile tale, ne poți transmite perioada în care ai vrea să te deplasezi în Craiova (sau în celelalte orașe în care suntem prezenți – Băilești, Caracal și Slatina), bugetul aproximativ pe care îl ai la dispoziție, eventuale preferințe de cazare și cam ce ți-ai dori să vizitezi sau ce așteptări ai de la vacanța ta în această zonă a țării. 

În cel mult 48 de ore, vei primi un răspuns din partea noastră.

Ținând cont de toate informațiile pe care le primim de la tine, echipa de specialiști DENTPRIORITY îți va trimite un plan de tratament. Acest plan va include un mini-calendar al procedurilor de tratament dentar recomandate, organizate pe zile și ore și un cost estimativ al tratamentului, precum și opțiuni de cazare, recomandări turistice, activități turistice în Craiova și în împrejurimi, și un cost estimativ al pachetului de turism dentar. 

Studiezi planul de tratament cu atenție și, în măsura în care poți să iei o decizie și consideri că ți-am oferit soluțiile potrivite pentru problema ta dentară, trebuie doar să confirmi rezervarea pentru perioada de tratament stomatologic. 

Iar acum ajungem, în sfârșit, și la… zâmbetul perfect! Noi îți putem garanta calitatea serviciilor și a tratamentelor stomatologice pe care le oferim; suntem siguri, însă, că acest zâmbet perfect va fi determinat nu doar de estetica lui, cât și de faptul că îți vei rezolva problemele dentare în timp ce te bucuri de vacanță și descoperi Craiova și, de ce nu, chiar Oltenia, cu toate frumusețile sale ascunse, gastronomia locală și obiectivele turistice menite să îți îmbogățească experiența. 

Odată ce ai ajuns în Craiova, te vei putea bucura de programul de turism dentar DENTPRIORITY, un program de servicii stomatologice integrate, perfect adaptat nevoilor fiecărui pacient în parte.

Scopul nostru este ca fiecare persoană care ne trece pragul să își recapete sănătatea orală, să redescopere bucuria de a zâmbi fără rețineri și să își transforme percepția cu privire la actul stomatologic și, în general, asupra vizitelor la dentist.

PREȚURI

Află prețurile standard pentru serviciile oferite de Dent Priority.

Detalii
ABONAMENTE

Descoperă abonamentele corporate și abonamentele individuale.

Detalii
PROGRAMARE

Te interesează programul de turism dentar? Programează-te acum!

Detalii

Avantajele unei „vacanțe stomatologice” la DENTPRIORITY

Ce îți pregătim pentru vacanța stomatologică și, mai ales, de ce să alegi clinica DentPriority din Craiova pentru a-ți rezolva problemele dentare? Iată câteva dintre avantajele programului nostru de turism dentar:  

 • ✅ Timpul relativ scurt în care îți putem rezolva problemele dentare;
 • ✅ Tehnologia din clinicile DENTPRIORITY respectă standarde de calitate și norme stomatologice internaționale; 
 • ✅ Costurile serviciilor medicale sunt mult mai mici raportate la cele tarifele internaționale;
 • ✅ La DentPriority Craiova poți beneficia de serviciile unor medici stomatologi de top din Israel și România.
 • ✅ Laboratorul de tehnică dentară cu care colaborăm funcționează cu succes în Germania; 
 • ✅ Ai posibilitatea de a descoperi locuri incredibile din România și beneficiezi de îndrumarea echipei noastre în acest sens. 
dent-priority-5-1
dent-priority-5-1

Ce conține pachetul de servicii de turism dentar?

Alături de partenerii noștri din turism, reușim să punem la dispoziția pacienților noștri un pachet de servicii de turism dentar care conține:

 • ✅ Interpretarea radiografiei dentare la distanță; 
 • ✅ Stabilirea unui plan de tratament stomatologic realist – pe termen scurt, mediu și lung; 
 • ✅ Stabilirea unui cost estimativ pentru tratamentele stomatologice și lucrările dentare; 
 • ✅ Stabilirea traseelor turistice (la mare, la munte, în orașe, obiective turistice, religioase, naturale sau culturale recomandate), în funcție de programările la medicul dentist și de costurile pentru fiecare obiectiv;
 • ✅ Oferim sprijin și îndrumare în alegerea meniurilor și a formelor de distracție, inclusiv recomandări pentru bugetul aferent cazării; 
 • ✅ Cazare gratuită în Craiova, în apartamentul de lux situat în cadrul clinicii noastre (vezi tur virtual); 
 • ✅ Stabilirea unui cost total estimativ al pachetului de turism dentar propus.

Serviciile noastre

TURISM DENTAR CRAIOVA

DENTPRIORITY TEAM oferă tuturor pacienților servicii stomatologice premium! Am ales să ne perfecționăm în fiecare zi și să avem aparatură de ultimă generație – totul în beneficiul și pentru sănătatea dentară a pacienților noștri. 

Prin intermediul programelor de turism dentar la DentPriority, în Craiova, vei beneficia nu doar de tratamente și proceduri dentare la standarde internaționale, într-o perioadă de timp redusă și la prețuri corecte și avantajoase, ci și de experiența turistică. Serviciilor stomatologice li se adaugă, așadar, motive de a zâmbi: vizite la muzee, concerte, spectacole, expoziții, drumeții în județ, plimbări prin Craiova pe la cele mai reprezentative obiective turistice locale, explorarea gastronomiei oltenești. 

Te ajutăm să te bucuri de vacanță și să îmbini eficient toate aceste activități cu programul de turism dentar pe care îl stabilim împreună, ținând cont de recomandările medicului specialist care se va ocupa de sănătatea ta dentară. 

Estetică dentară

Ne ocupăm de frumusețea zâmbetului tău cu proceduri moderne de estetică dentară.

Albire dentară

Vrei un zâmbet strălucitor și impecabil? Albire dentară cu laserul EPIC™ BIOLASE.

Fațete dentare

Bucură-te rapid de un aspect armonios al danturii cu ajutorul fațetelor dentare.               

Endodonție

Fără durere, cu eficiență sporită: tratamente de canal profesionale la DentPriority.

Implant dentar

Avem medici specialiști în implantologie ghidată digital. Soluții moderne și rapide.

Parodontologie

Te confrunți cu boala parodontală? Vom găsi împreună tratamentul potrivit.                

Restaurări protetice

Oferim servicii profesionale de protetică, la cele mai înalte standarde de calitate.

Coroană dentară

O coroană dentară poate fi soluția perfectă pentru problemele tale dentare.

Proteză dentară

Cu ajutorul unei proteze dentare de calitate, te ajutăm să îți recapeți zâmbetul!

Pedodonție

Cei mai mici dintre pacienți beneficiază și ei de servicii stomatologice de calitate.

Profilaxie dentară

Prevenția este cea mai bună strategie. Te ajutăm să îți menții sănătatea orală!    

Ortodonție

Ai probleme de aliniere dentară sau malocluzii? Medicul ortodont te așteaptă!

Turism dentar

Călătorește, explorează, zâmbește! Te așteptăm cu servicii profesionale de turism dentar!

Detalii

Programare online

  Servicii stomatologice complete

  Oferim o gamă completă de servicii stomatologice. Rezolvăm orice tip de problemă dentară!

  Detalii