ro en de fr it es

Luni – Vineri 10.00 – 19.00

Informatii contact

© Dentpriority 2022, All Rights Reserved.

Zâmbetul sănătos creat în vacanță!

Cum ar fi dacă ați transforma tratamentele stomatologice într-o vacanță? Ei bine, în ultimii ani România a fost a ocupat un loc de frunte pe harta serviciilor stomatologice acordate în cadrul turismului dentar. Tot mai mulți străini sau români care locuiesc în afara țării aleg să își rezolve la noi problemele stomatologice la un preț corect. În același timp vizitează locuri încredibile și petrec o vacanță de vis.

Programul DENTPRIORITY pentru turismul dentar

Clinicile DENTPRIORITY au pus și vor pune întotdeauna la dispoziția pacienților servicii stomatologice premium, realizate cu cea mai nouă tehnologie apărută pe piață, medici cu experiență și extrem de bine pregătiți și evident materiale de înaltă calitate. Și dacă vorbim de turism dentar, ne implicăm total și le acordăm suport celor care ne trec pragul în organizarea vacanței în funcție de programări și de comun acord cu medicul dentist al clinicii noastre.

Ce trebuie să faceți pentru a programa o vizită la clinica noastră? Urmăriți cu atenție pașii:

PASUL 1 – ORTOPANTOMOGRAFIA

Ce înseamnă asta? Nu e nimic complicat. Trebuie să ne trimiteți pe email o copie a unei radiografii panoramice (OPT – ortopantomograma). În câteva cuvinte ne dați detalii despre problemele dentare pe care le aveți și în cel mult 48 de ore veți primi răspunsul nostru.

PASUL 2 – PLANUL DE TRATAMENT

Echipa de specialiști DENTPRIORITY vă va trimite un plan de tratament. Îl studiați cu atenție și confirmați revervarea perioadei de tratament.

PASUL 3 – ZÂMBETUL PERFECT

Și acum ajungem la …zâmbetul perfect! Noi vă garantăm calitatea serviciilor stomatologice pe care le oferim, dar suntem siguri că acest zâmbet perfect va fi conturat de faptul că vă rezolvați problemele dentare în timp ce vă bucurați de vacanță!

Odată ajunși la Craiova vă veți bucura de programul “DENTPRIORITY”, un program de servicii stomatologice integrate adaptat nevoilor fiecărui pacient în parte.

Cu ce vă așteptăm în vacanța stomatologică?

  • ⦁ Timpul relativ scurt în care vă vom rezolva problemele dentare
  • ⦁ Tehnologia din clinicile DENTPRIORITY respectă standarde și așteptări internaționale
  • ⦁ Costurile serviciilor medicale sunt mult mai mici raportate la cele internaționale
  • ⦁ Puteți beneficia în clinica noastră de serviciile unor medici de top din Israel și România. Laboratorul de tehnică dentară cu care colaborăm funcționează cu succes în Germania
  • ⦁ Posibilitatea de a descoperi locuri incredibile din România

Ce conține pachetul de servicii de turism dentar?

Alături de partenerii din turism punem la dispoziția pacienților noștri un pachet de servicii de turism detar care conține:

⦁ Interpretarea radiografiei dentare la distanță

⦁ Stabilirea unui plan de tratament realist pe termen scurt, mediu și lung

⦁ Stabilirea unui cost estimativ pentru tratamentele stomatologice și lucrările dentare

⦁ Stabilirea traseelor turistice (mare, munte, orașe, obiective turistice, religioase) în funcție de programările la medicul dentist și de costurile pentru fiecare obiectiv

⦁ Oferim suport în alegerea meniurilor și a formelor de distracție, inclusiv a bugetelor aferente cazării

⦁ Cazare gratuită în apartamentul de lux situat în cadrul clinicii noastre (vezi tur virtual)

⦁ Stabilirea unui cost total estimativ

DENTPRIORITY TEAM oferă tuturor pacienților servicii stomatologice premium! Am ales să ne perfecționăm în fiecare zi și să avem aparatură de ultimă generație – totul în beneficiul și pentru sănătatea dentară a pacienților noștri.