ro en de fr it es

Luni – Vineri 10.00 – 19.00

Informații contact

© Dentpriority 2024, All Rights Reserved.

Prețuri

Dacă îți dorești să afli mai multe detalii despre tarifele practicate în clinicile Dent Priority, te invităm să consulți lista de prețuri afișată mai jos. Acestea pot fi achitate cash, prin ordin de plată, cu cardul sau în rate. Pentru mai multe informații despre modalități de plată, contactează-ne acum!

Prețuri servicii stomatologice

Deși lista de prețuri reflectă standardul de tarife aplicat în toate cele 4 clinici Dent Priority – Craiova, Băilești, Caracal și Slatina, costul final al planului de tratament complet se stabilește în funcție de serviciile stomatologice necesare fiecărui pacient în parte. 

Planul de tratament personalizat, care include durata și etapele necesare, este stabilit exclusiv în urma unei consultații clinice realizate de către medicii noștri specializați. Astfel, indiferent că optezi pentru un implant dentar Craiova sau pentru o procedură de bază, este necesar să te prezinți mai întâi la o evaluare stomatologică.  După această primă consultație, echipa Dent Priority vă va comunica transparent întreg planul de tratament, precum și un preț aferent. Aceste tarife se vor achita treptat, la finalul fiecărei ședințe, în funcție de procedurile stomatologice efectuate.

Consultațiile inițiale, precum și controalele de rutină necesare după tratamentele efectuate în clinicile noastre sunt GRATUITE.

Dacă ai nevoie de informații suplimentare cu privire la prețuri și abonamente, nu ezita să ne contactezi!

dent-prioority-1