ro en de fr it es

Luni – Vineri 10.00 – 19.00

Informații contact

© Dentpriority 2024, All Rights Reserved.

Dent Priority Slatina – Clinică Stomatologică Slatina

Dent Priority Slatina: servicii stomatologice complete

Te așteptăm la Dent Priority Slatina – o clinică stomatologică modernă, pregătită să aibă grijă de sănătatea ta dentară și să te ajute să zâmbești fără rețineri! Ne-am propus să devenim un model al standardelor de calitate la care se pot oferi servicii stomatologice la noi în țară. Alături de celelalte clinici Dent Priority din țară, clinica dentară din Slatina stă mărturie: ne-am îndeplinit misiunea. Toți pacienții noștri beneficiază de servicii stomatologice premium, conform ghidurilor internaționale de medicină dentară. 

Așadar, dacă ești în căutarea unei dentist Slatina, îți punem la dispoziție servicii stomatologice complete – de la implantologie și estetică dentară, până la ortodonție sau profilaxie dentară

De ce să alegi clinica dentară Dent Priority Slatina?

Clinica stomatologică Dent Priority Slatina are la bază o echipă extinsă și multidisciplinară, foarte bine pregătită din punct de vedere medical, la curent cu cele mai eficiente tehnici și tratamente. 

Oferim servicii stomatologice complete și moderne, iar în acest scop pacienții noștri au acces la medici specialiști pentru fiecare ramură importantă a stomatologiei. Echipa Dent Priority Slatina este specializată inclusiv în implantologie ghidată digital! 

Dacă ești în căutarea unui cabinet stomatologic Slatina unde să mergi cu încredere deplină, te așteptăm așadar la Dent Priority. Întreaga experiență profesională a fiecărui medic stomatolog din echipa noastră este pusă în acțiune pentru a veni cu cele mai bune soluții de tratament. Indiferent de complexitate și particularități – de la cele mai obișnuite probleme dentare, până la cele mai complicate afecțiuni stomatologice, medicii noștri specialiști din clinica stomatologică Slatina tratează cu profesionalism fiecare caz. 

Te așteptăm într-o clinică stomatologică ultra modernă, cu șase cabinete, dotată cu aparate de radiologie dentară 2D și 3D. Întreaga aparatură din clinica stomatologică Slatina este modernă, cu tehnologie de ultimă generație – de la aparate cu laser, scannere sau microscoape, până la lămpi de albire dentară extrem de eficiente. 

Știm cât de importante sunt instrumentele și aparatele folosite în medicina dentară pentru a asigura confortul maxim pentru pacienți și pentru a obține cele mai bune rezultate. Astfel, dacă ești în căutarea unui cabinet stomatologic Slatina performant, modern, în care să te simți în siguranță, te așteptăm la Dent Priority Slatina! 

Pe lângă aparatura performantă, de ultimă generație, toate materialele pe care le folosim în clinica stomatologică Dent Priority Slatina sunt premium, de calitate superioară, în conformitate cu standardele internaționale.

Ne-am asumat misiunea de a le oferi pacienților noștri servicii stomatologice premium. Am deschis, așadar, o clinică stomatologică Slatina dotată cu aparatură performantă, de ultimă generație, care ne permite să implementăm cele mai moderne și eficiente proceduri stomatologice, utilizând doar materiale de înaltă calitate. 

Toate acestea sunt realizate la un preț corect pentru pacienții noștri, în raport cu standardele de calitate pe care le atingem negreșit. Dacă vrei să te programezi la un cabinet stomatologic Slatina care să implementeze tehnici și tratamente dentare de top, la prețuri corecte, te așteptăm la Dent Priority Slatina. Programează-te acum

Poți consulta tarifele standard practicate de Dent Priority Slatina în rubrica PREȚURI. Iar pentru că ne gândim constant la modalități de a facilita accesul la serviciile noastre într-o manieră avantajoasă din punct de vedere financiar, am dezvoltat ABONAMENTE corporate și individuale (pachete Silver, Gold și Platinum). Contactează-ne fără rețineri și îți oferim toate informațiile necesare.

Cauți o clinică stomatologică Slatina unde să îți poți gestiona sănătatea dentară sub toate aspectele acesteia – fără vizite suplimentare în alte părți, fără plimbări dintr-o parte în alta? Echipa Dent Priority Slatina îți pune la dispoziție servicii complete de medicină dentară. 

Datorită faptului că avem în echipă medici specialiști pe diverse ramuri ale stomatologiei, reușim să le asigurăm pacienților noștri o gamă completă de servicii: de la estetică dentară, albire dentară și fațete dentare, până la endodonție, implant dentar, parodontologie, pedodonție, restaurări protetice (punte dentară), coroană sau proteză dentară și, desigur, ortodonție

În relația cu pacienții, Dent Priority Slatina pune mult accent și pe demersurile de profilaxie dentară. Prevenția este cea mai bună strategie de menținere a sănătății orale. Dacă îți dorești un dentist Slatina cu adevărat implicat, cu acces într-o clinică stomatologică Slatina performantă, cu aparatură de ultimă generație (inclusiv de radiologie 2D și 3D), te invităm să te programezi.

Ne ghidăm după o deviză care ne dă claritate în fiecare procedură și plan de tratament: Excelență în Stomatologie. Nu doar prin aparatura dentară de ultimă generație, ci și prin excelentele competențe pe care fiecare dentist din cadrul echipei Dent Priority Slatina le deține și le perfecționează constant, reușim să le asigurăm pacienților noștri îngrijirea stomatologică pe care o merită și de care au nevoie. 

Pentru multe persoane, mersul la dentist reprezintă, din păcate, o sursă de stres și anxietate, cu emoții negative cauzate de experiențe neplăcute din trecut sau de teama de durere, adesea asociată puternic cu vizita la un cabinet stomatologic. 

E important să știi că se poate și altfel. Dacă vrei să te programezi la o clinică stomatologică Slatina unde confortul și starea ta de bine, pe toată durata procedurilor, reprezintă o prioritate, te așteptăm la Dent Priority Slatina. 

Servicii stomatologice complete & moderne

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ SLATINA

Îți punem la dispoziție o clinică stomatologică Slatina pregătită să rezolve și să trateze orice afecțiuni dentare cu care te confrunți – de la cele mai frecvente, până la cele mai complexe și rare. 

La Dent Priority Slatina dispunem de aparatură de ultimă generație, folosim doar materiale premium în tratamentele dentare, iar serviciile noastre acoperă orice nevoie stomatologică, nefiind necesară deplasarea în altă parte. Dacă ești, așadar, în căutarea unui cabinet stomatologic Slatina performant, care să îți asigure confortul necesar, precum și soluții eficiente pentru sănătatea ta orală, te așteptăm cu drag la Dent Priority Slatina. Iată gama noastră de servicii: 

Proteză dentară

Cu ajutorul unei proteze dentare de calitate, îți ...

Albire dentară

Pentru albire dentară, folosim laserul EPIC™ BIOLASE -» ...

Restaurări protetice

Chiar dacă ți-ai pierdut un dinte (sau mai ...

Coroane Dentare

Beneficiază de coroane dentare la calitate premium. Programează ...

Implant dentar

Alege o clinică stomatologică Craiova cu soluții avansate ...

Parodontologie

Vrei să combați boala parodontală? Clinica stomatologică Dent ...

Pedodonție

Cauți un cabinet stomatologic Craiova potrivit pentru copilul ...

Fațete dentare

Descoperă secretul unui zâmbet perfect cu fațete dentare ...

Profilaxie dentară

Te ajutăm să previi apariția afecțiunilor stomatologice și ...

Estetică dentară

Obține un zâmbet armonios și sănătos cu ajutorul ...

Endodonție

Tratamente de canal fără durere, cu rezultate excelente, ...

Ortodonție

Alinierea dinților și remedierea malocluziilor cu tratamente ortodontice ...

Povestea noastră

Începând cu anul 2023, toți cei care sunt în căutarea unui dentist Slatina cu experiență, pot trece cu încredere pragul clinicii Dent Priority Slatina. Povestea noastră începe însă cu mai mulți ani în urmă, încă din 1995, într-un alt oraș din regiune: în Craiova.

Născut din visul medicului stomatolog Radu Anghelina, medic specialist în protetică dentară, primul cabinet stomatologic DentPriority a fost cel în care am dat startul misiunii noastre: de a duce stomatologia și implantologia locală și regională din România la standarde internaționale de calitate. Aici am efectuat primele (!) lucrări dentare din porțelan în Oltenia! 

După experiența acumulată în Craiova, am decis să deschidem, tot în județul Dolj, clinica stomatologică din Băilești. Încrederea pe care pacienții noștri ne-a acordă, zâmbetele pe care aceștia ni le oferă în schimb și profesionalismul echipei pe care am reușit să o clădim în acești ani ne-au determinat să ne ducem visul mai departe. În anul 2022, am deschis, așadar, clinica stomatologică din Caracal, reușind să ne extindem la nivel regional, și în județul Olt. 

Nu a durat mult și, din dorința de a fi cât mai utili la nivel local pentru pacienții noștri, în 2023 am deschis și clinica stomatologică Dent Priority Slatina. Suntem onorați de încrederea pe care pacienții noștri ne-o oferă, cu fiecare vizită!

dent-priority-5-1
PREȚURI

Află prețurile standard pentru serviciile oferite de Dent Priority.

Detalii
ABONAMENTE

Descoperă abonamentele corporate și abonamentele individuale.

Detalii
PROGRAMARE

Cauți un cabinet stomatologic Slatina? Programează-te acum!

Detalii

Clinicile Dent Priority

Indiferent dacă este vorba despre clinicile Dent Priority din Craiova, Caracal, Slatina, sau clinica stomatologică Băilești, fundamentul activității noastre se bazează pe trei piloni esențiali: echipament de ultimă generație și materiale premium, o echipă de specialiști certificați anual, și servicii stomatologice la cele mai înalte standarde de calitate. Această combinație ne asigură nivelul de excelență în stomatologie pentru care suntem recunoscuți în rândul pacienților noștri. 

Fiind deja prezenți în două județe din România, în Dolj și Olt, mai precis în patru orașe – Craiova, Băilești, Caracal și Slatina, suntem constant pregătiți pentru orice tip de necesitate sau provocare de natură stomatologică. Suntem determinați să transformăm vizitele la dentist în experiențe medicale de încredere, cu tratamente eficiente și proceduri recunoscute la nivel internațional. Indiferent de orașul în care te afli, fie că ești în Băilești sau în celelalte orașe, la Dent Priority vei primi aceleași servicii stomatologice cu rezultate remarcabile. 

dent-priority-5-1

Turism dentar

Cum ar fi să călătorești, să explorezi orașe din România, din regiunea Olteniei, și să îți recapeți zâmbetul? În ultimii ani, România a devenit o atracție în materie de turism medical, cu precădere din perspectiva serviciilor stomatologice. Și nu doar străinii își doresc să beneficieze de tratamente moderne, eficiente, la prețuri accesibile și avantajoase, ci și românii din întreaga țară. 

În fiecare clinică stomatologică Dent Priority, fie că vorbim de clinica stomatologică Slatina, fie de cea din Craiova, Băilești sau Caracal, punem la dispoziția pacienților noștri un program atractiv de turism dentar. Toți pacienții noștri beneficiază de servicii stomatologice premium, fără excepție. Dacă vii din alte localități sau chiar din alte județe și cauți un dentist Slatina sau un cabinet stomatologic care să ofere tratamente la standarde internaționale de calitate, te așteptăm la Dent Priority cu un plan avantajos de turism dentar. Îți oferim tot sprijinul necesar pentru organizarea șederii în Slatina, în funcție de programările la cabinet. 

Știm că durerea reprezintă una dintre cele mai frecvente preocupări ale pacienților când vine vorba de vizita la un cabinet stomatologic. În general, când discutăm despre acest aspect trebuie să ținem cont, bineînțeles, de gradul de complexitate a procedurii, dar și de toleranța la disconfort specifică fiecărui pacient. 

La ora actuală, totuși, nu mai putem vorbi de intervenții stomatologice dureroase, așa cum erau ele în trecut, cât despre o anumită stare de disconfort, resimțită subiectiv, în mod diferit, de la un pacient la altul. Investim în tehnologii și materiale de ultimă generație, ne perfecționăm constant tehnicile de lucru, tocmai pentru a putea asigura servicii stomatologice în cele mai bune condiții pentru tine, ca pacient – fără durere, cât mai confortabil cu putință. 

Dacă ești în căutarea unui cabinet stomatologic Slatina care să fie dotat corespunzător, ai ajuns, așadar, în locul potrivit. 

Suntem prezenți în mai multe orașe din regiune: în Slatina, Caracal, Băilești și Craiova. Dacă nu locuiești în Slatina, dar nici într-unul din celelalte orașe în care avem deschise clinici Dent Priority, nu uita de programele de turism dentar. Beneficiezi de servicii stomatologice premium, la aceleași standarde de calitate precum cele de la nivel internațional, iar suplimentar primești îndrumarea noastră pentru planificarea unei scurte vacanțe în Slatina și în împrejurimile sale.

Prețurile variază în funcție de tratamente și proceduri, în funcție de complexitatea intervențiilor stomatologice și a materialelor utilizate. Dacă ești în căutarea unui cabinet stomatologic Slatina care practică prețuri corect, raportat la calitatea serviciilor prestate, te așteptăm la DentPriority. Prețurile standard pentru consultații, tratamente de ortodonție, estetică dentară, implantologie, parodontologie, protetică etc, pot fi consultate în rubrica dedicată: PREȚURI

Un zâmbet armonios și o sănătate orală corespunzătoare se mențin cu multă implicare, cu obiceiuri de igienă orală bine înrădăcinate și cu măsuri de profilaxie dentară, luate sub îndrumarea medicului stomatolog. Din acest motiv, vizitele de rutină într-un cabinet stomatologic modern și bine dotat sunt fundamentale pentru a-ți menține sănătatea orală. 

dent-priority-2-3

Turism dentar

Călătorește, explorează, zâmbește! Te așteptăm cu servicii profesionale de turism dentar!

Detalii

Programare online

    Servicii stomatologice complete

    Cauți un cabinet stomatologic Slatina? Îți oferim servicii stomatologice complete!

    Detalii