ro en de fr it es

Luni – Vineri 10.00 – 19.00

Informații contact

© Dentpriority 2024, All Rights Reserved.

Servicii stomatologice

Îndrăznește să zâmbești sănătos! Specialiștii Dent Priority te ajută să-ți recâștigi dantura sănătoasă prin servicii stomatologice complete și de cea mai înaltă calitate! Misiunea noastră este ca tu să beneficiezi de cele mai noi, inovative și avansate servicii stomatologice, realizate cu ajutorul tehnologiei de ultimă oră, astfel încât să îți găsești rezolvarea problemelor dentare sigur și fără durere. 

În clinicile Dent Priority credem că fiecare zâmbet are povestea și nevoile sale unice, iar misiunea noastră este să oferim servicii stomatologice personalizate care să reflecte acest adevăr. Astfel, la Dent Priority beneficiezi de servicii dentare precum albire dentară, estetică dentară, endodonție, implant dentar, parodontologie, profilaxie, restaurări protetice și ortodonție.

servicii dent priority

Servicii dentare complete

Albire dentară profesională cu laserul EPIC™ BIOLASE

Dent Priority îți pune la dispoziție servicii stomatologice premium de albire dentară menite să readucă strălucirea naturală a zâmbetului tău. Echipa noastră de specialiști te va ghida pas cu pas prin procesul sigur și eficient de albire dentară profesională, garantând rezultatele dorite. Descoperă frumusețea unui zâmbet alb și sănătos cu serviciile stomatologice de albire dentară din clinicile Dent Priority în numai 20 de minute. 

Tratamentul cu laserul EPIC™ BIOLASE are un efect imediat, timp de execuție scurt și nu provoacă sensibilitate dinților după intervenție. La fel ca în cazul celorlalte servicii stomatologice, albirea cu laser este concepută pentru a vă oferi rezultate durabile și estetice. 

În cadrul acestor proceduri utilizăm tehnologii moderne și soluții avansate pentru a elimina petele și decolorările dentare, redându-le dinților o nuanță mai luminoasă și atrăgătoare. Albirea dentară este o opțiune excelentă de servicii dentare pentru cei care doresc să-și îmbunătățească aspectul estetic al zâmbetului fără a recurge la proceduri invazive.

Serviciile stomatologice Dent Priority acoperă și domeniul esteticii dentare, unde expertiza noastră transformă zâmbetul tău într-unul perfect și care să fie în armonie cu tine. Fie că este vorba de restaurarea aspectului natural al dinților sau de corectarea imperfecțiunilor, în clinicile Dent Priority din Craiova și din celelalte orașe ne asigurăm că zâmbetul tău reflectă frumusețea interioară. 

Serviciile stomatologice de estetică dentară abordează aspecte precum nuanța dinților, poziția și forma acestora, spațierea dintre aceștia, aspectul gingival și alte elemente care contribuie la un zâmbet natural și estetic. Implementăm servicii dentare moderne și eficiente pentru a va oferi rezultate excepționale. Descoperă arta esteticii dentare la Dent Priority!

În clinicile Dent Priority oferim servicii stomatologice de top precum cele de endodonție, ramură esențială pentru salvarea dinților afectați de carii sau alte afecțiuni. Endodonția elimină infecția pulpară prin curățarea canalelor radiculare, prelucrarea mecanică a acestora, sterilizarea și mai apoi obturarea acestora. 

Echipa Dent Priority este experimentată în endodonție și te va ghida cu atenție prin procedurile necesare, asigurându-se că zâmbetul tău rămâne complet și sănătos. Dispunem de aparatură medicală de ultimă generație cu ajutorul căreia întreg procesul de diagnosticare, până la tratare, al tratamentului de canal nu va provoca durere pacienților. Optează pentru servicii stomatologice de top în Craiova și în celelalte trei orașe în care avem cabinete Dent Priority. 

Implantul dentar se află pe lista de servicii stomatologice de bază în clinicile Dent Priority, care oferă o soluție durabilă și estetică pentru înlocuirea dinților lipsă. Cu o tehnologie avansată și specialiști dedicați, Dent Priority este locul unde zâmbetul tău primește tratamentul pe care îl merită.

Dacă aveți nevoie de un implant dentar, în clinicile Dent Priority din Craiova, Băilești, Caracal sau Slatina, vă punem la dispoziție soluții moderne și sigure prin care dentiștii noștri vă pot oferi zâmbetul perfect. La fel ca și în cazul celorlalte servicii stomatologice Craiova, specialiștii noștri se folosesc de cele mai noi tehnici de implantologie și cele mai bune materiale. 

Consultă unul dintre medicii Dent Priority pentru a alege ce este mai bun pentru dantura ta. Te asigurăm că în oricare dintre clinicile noastre vei avea parte de servicii dentare profesionale și complete. 

Tratamentele de parodontologie sau parodontoză, așa cum este denumită popular specialitatea care se ocupă de sănătatea gingiilor și a țesuturilor de suport, fac parte din catalogul de servicii stomatologice oferite de Dent Priority. Echipa noastră de experți în parodontologie asigură servicii dentare personalizate, menite să îți ofere un zâmbet sănătos și fermecător.

În clinicile Dent Priority ne bazăm pe cât este posibil pe prevenție, astfel că în cazul tuturor serviciilor stomatologice, cu cât boala este diagnosticată într-un stadiu incipient, cu atât tratamentul va fi unul mai puțin complex. Tratamentele de parodontologie pot consta astfel în proceduri nechirurgicale în care pacienții beneficiază de detartraj și eliminarea pungilor gingivale sub anestezie locală, tratament cu antibiotic sau tratament chirurgical în stadiile avansate ale bolii. 

Alege să mergi la consultații stomatologice periodice pentru a evita problemele de parodontologie. Te așteptăm la Dent Priority în Craiova și în celelalte orașe pentru servicii stomatologice de top!

Pe lângă restul de servicii stomatologice Craiova, acordăm o atenție deosebită în clinicile noastre și profilaxiei dentare – un aspect esențial pentru menținerea unei danturi sănătoase și strălucitoare. 

La Dent Priority promovăm obiceiurile sănătoase pentru pacienții noștri, iar prin intermediul ședințelor regulate de profilaxie dentară, vă oferim oportunitatea de a preveni afecțiunile dentare și de a vă păstra zâmbetul sănătos.

Specialiștii noștri stomatologi vă vor ghida în stabilirea unei rutine de igienă orală adecvate și vă vor oferi sfaturi personalizate pentru a vă menține dinții sănătoși pe termen lung. Serviciile dentare de profilaxie dentară includ detartraj profesional, curățare profesională a suprafețelor dentare și aplicare de tratamente cu fluor pentru întărirea smalțului dentar.

Beneficiind de aceste servicii stomatologice preventive, veți observa nu doar o îmbunătățire a stării generale a sănătății orale, dar și o reducere semnificativă a riscului de apariție a problemelor dentare viitoare.

Prin servicii stomatologice Craiova precum cele de restaurări protetice, specialiștii Dent Priority contribuie la restabilirea funcționalității și esteticii danturii dumneavoastră. Restaurările protetice reprezintă soluții personalizate, create pentru a remedia pierderile de dinți și a reda pacienților un zâmbet complet și sănătos.

Specialiștii noștri stomatologi experimentați și dedicați vă vor ghida în identificarea celor mai potrivite opțiuni de restaurări protetice în funcție de nevoile și condițiile specifice ale fiecărui pacient. Indiferent dacă este vorba despre punți dentare, proteze fixe sau mobile, serviciile dentare de restaurări protetice sunt realizate cu atenție la detalii pentru a asigura un aspect natural și o funcționalitate optimă. 

Fie că aveți nevoie de astfel de servicii stomatologice pentru a remedia problemele existente sau sunteți în căutarea unor soluții preventive, Dent Priority este aici pentru a vă oferi expertiză și îngrijire personalizată. 

La Dent Priority oferim servicii stomatologice de ortodonție, oferind soluții personalizate pentru alinierea corectă a dinților și corectarea problemelor de ocluzie. Specialiștii noștri ortodonți utilizează tehnici avansate și aparatură modernă pentru a analiza și corecta poziționarea incorectă a dinților și a maxilarelor. 

Serviciile noastre de ortodonție includ opțiuni variate, precum aparate dentare fixe sau mobile, dispozitive dentare invizibile și aparate de contenție care oferă soluții discrete și eficiente pentru alinierea dinților.

Pe lângă corectarea problemelor existente, promovăm și importanța ortodonției preventive. Evaluarea timpurie a dezvoltării orale a copiilor și intervențiile adecvate pot preveni sau minimiza problemele ortodontice ulterioare. Integrăm ortodonția pe lista noastră de servicii dentare ca parte esențială a unui plan global de îngrijire dentară.

La Dent Priority, oferim servicii stomatologice Craiova de ortodonție care nu sunt doar o soluție la problemele existente, ci și un aspect esențial al serviciilor noastre stomatologice preventive. Suntem dedicați să vă oferim servicii dentare care oferă soluții personalizate și eficiente pentru a vă transforma zâmbetul și a vă conferi încrederea într-o dantură sănătoasă și armonioasă.

dent-priority-2-3