ro en de fr it es

Luni – Vineri 10.00 – 19.00

Informații contact

© Dentpriority 2024, All Rights Reserved.

Aparatul dentar invizibil ClearCorrect Straumann

În ultimele decenii, domeniul ortodonției a cunoscut o dezvoltare rapidă și semnificativă, aducând în prim plan soluții mai eficiente și mai discrete pentru corectarea problemelor dentare. Unul dintre cele mai populare și mai revoluționare inovații în acest sens este aparatul dentar invizibil ClearCorrect Straumann. Acest dispozitiv combină tehnologia ClearCorrect cu expertiza și calitatea de neegalat a mărcii Straumann, oferind pacienților o experiență unică și satisfacție în ceea ce privește corectarea aliniamentului dentar.

Ce trebuie să ştii despre aparatul invizibil ClearCorrect Straumann

Ce este ClearCorrect Straumann?

ClearCorrect Straumann reprezintă o colaborare între două companii de vârf în industria stomatologică. ClearCorrect este o companie specializată în producția de aparate dentare invizibile din materiale plastice de înaltă calitate, care au capacitatea de a corecta poziția dinților într-un mod subtil și discret. Straumann este o companie cunoscută pentru fabricarea implanturilor dentare de înaltă calitate și a altor soluții dentare inovatoare.

Cum funcționează aparatul dentar invizibil ClearCorrect Straumann?

Aparatul dentar invizibil ClearCorrect Straumann utilizează o abordare personalizată pentru fiecare pacient. Procesul începe cu o scanare detaliată a dinților și a maxilarelor pacientului, folosind tehnologie avansată de imagistică digitală. Aceste imagini sunt apoi folosite pentru a crea un plan de tratament personalizat, care va fi implementat folosind seturi progresive de aligneri.

Alignerii ClearCorrect Straumann sunt realizate dintr-un material transparent, fără metal, care se potrivește perfect pe dinții pacientului. În timpul tratamentului, pacientul va purta acești aligneri aproape în permanență, doar scoțându-i pentru a mânca sau a-și igieniza dinții.

Fiecare set de aligneri exercită o ușoară presiune asupra dinților, determinându-i să se miște treptat către poziția corectă. Odată ce un set de aligneri a fost purtat timpul necesar, pacientul va trece la următorul set din serie. Acest proces se repetă până când dinții sunt aliniați perfect, iar tratamentul este complet.

 Avantajele aparatului dentar ClearCorrect Straumann

Aparatul dentar invizibil ClearCorrect Straumann oferă o serie de avantaje importante față de aparatele dentare tradiționale cu brackets metalici:

Discreție: Fiind fabricat dintr-un material transparent, aparatul ClearCorrect Straumann este practic invizibil, ceea ce îl face mult mai atractiv pentru pacienții care doresc să evite aspectul inestetic al bracketurilor metalice.

Confort: Alignerii ClearCorrect Straumann sunt fabricați dintr-un material moale și fără margini aspre, ceea ce îi face mult mai confortabili decât brackets-urile tradiționale, care pot provoca disconfort și iritații ale mucoasei bucale.

Ușurință în utilizare: Fiind detașabil, aparatul ClearCorrect Straumann permite pacienților să își îndepărteze alignerii pentru a mânca și a-și igieniza dinții, fără a fi restricționați în ceea ce privesc tipurile de alimente consumate.

Durabilitate și rezistență: Calitatea de necontestat a mărcii Straumann garantează o durabilitate și rezistență de lungă durată a alignerilor ClearCorrect Straumann.

Cine este candidatul ideal pentru ClearCorrect Straumann?

Aparatul dentar invizibil ClearCorrect Straumann este potrivit pentru a rezolva mai multe probleme ortodontice, inclusiv dinți strânși sau înghesuiți, spații între dinți, probleme de aliniere și ocluzie incorectă.

Aparatul dentar invizibil ClearCorrect Straumann reprezintă o inovație importantă în domeniul ortodonției, aducând o abordare mai eficientă și mai estetică pentru corectarea aliniamentului dentar. Prin combinarea tehnologiei ClearCorrect cu experiența și calitatea de neegalat a mărcii Straumann, acest aparat oferă pacienților o opțiune excelentă pentru obținerea unui zâmbet frumos și sănătos, fără a fi nevoie să se confrunte cu inestetismul și disconfortul aparatelor dentare tradiționale.