ro en de fr it es

Luni – Vineri 10.00 – 19.00

Informații contact

© Dentpriority 2024, All Rights Reserved.

Diferenţa dintre dinţii naturali şi cei de pe implanturi

Implantul dentar este precum un dinte natural, reprezentând o soluție modernă și eficientă pentru înlocuirea dinților pierduți. Acest procedeu medical a revoluționat industria stomatologică, oferind pacienților o alternativă durabilă și estetică la protezele dentare tradiționale.

Cum se poate defini implnatul dentar?

Un implant dentar constă din trei componente principale: implantul propriu-zis, abutmentul și coroana dentară. Implantul este un dispozitiv din titan sau alte materiale biocompatibile, care este inserat în osul maxilarului sau mandibulei. În timp, osul se integrează ferm în jurul implantului, asigurând astfel o ancorare solidă. Abutmentul este un conector care se fixează pe implant și servește ca bază pentru coroana dentară. Coroana, partea vizibilă a implantului, este realizată cu mare atenție la detalii pentru a se potrivi perfect cu restul dinților și pentru a reda funcționalitatea și aspectul natural.

Care sunt diferenţele dintre dinţii naturali şi cei de pe implanturi?

Unul dintre principalele avantaje ale implanturilor dentare este similitudinea cu dinții naturali. Implanturile oferă o senzație autentică în gură, permițând vorbirea și mestecarea fără disconfort. De asemenea, în timp, implanturile se integrează în os, prevenind atrofia osului și menținând structura facială. Comparativ cu protezele, care pot provoca iritații și dificultăți în purtare, implanturile sunt o soluție mult mai confortabilă și liberă de griji.

Estetica dentară joacă, de asemenea, un rol crucial. Implanturile dentare sunt create pentru a se potrivi în mod armonios cu restul dinților, rezultând un zâmbet natural și plăcut. Materialele moderne și tehnologia avansată permit realizarea coroanelor dentare în nuanțe și forme variate, astfel încât implantul să se integreze perfect în aspectul general al feței.

Pe lângă acestea, implanturile dentare au o durată de viață semnificativ mai lungă decât protezele tradiționale, cu o îngrijire adecvată putând dura o viață întreagă. Îngrijirea se realizează în mod similar cu cea a dinților naturali, prin periaj și utilizarea aței dentare regulată.

Dent Priority îţi oferă implanturi dentare calitative?

Dent Priority se remarcă prin oferirea de implanturi dentare calitative, aducând un plus de încredere și satisfacție pacienților săi.

Implantul dentar este o procedură medicală complexă, care implică inserarea unui șurub din titan sau un material similar în osul maxilarului sau al mandibulei, acționând ca o rădăcină artificială pentru dinte. Acesta devine o bază stabilă pentru fixarea coroanei dentare deasupra. Dent Priority se evidențiază prin abordarea sa meticuloasă și concentrarea pe calitatea fiecărui pas al procedurii.

Echipa Dent Priority este formată din specialiști cu experiență și pregătire în domeniul implantologiei dentare. Aceștia folosesc cele mai avansate tehnologii și echipamente, inclusiv scanare 3D și planificare computerizată, pentru a evalua cu precizie structura osoasă și a determina cel mai potrivit unghi și adâncime pentru inserarea implantului. Acest nivel de detaliu și atenție asigură o intervenție chirurgicală precisă și minim invazivă.

Dent Priority nu compromite niciodată sterilizarea și igiena în cabinetul său. Aceste aspecte sunt cruciale pentru prevenirea infecțiilor și a complicațiilor post-operatorii. Echipa respectă cu strictețe standardele ridicate de igienă, asigurând un mediu sigur și curat pentru fiecare pacient.

În concluzie, Dent Priority se situează în topul clinicilor dentare care oferă implanturi dentare de calitate datorită materialelor de înaltă calitate, tehnologiei de ultimă generație, abordărilor chirurgicale precise și atenției individualizate acordate fiecărui pacient. Pentru cei care caută o soluție durabilă și estetică pentru înlocuirea dinților lipsă, clinicile Dent Priority Craiova, Slatina, Caracal sau Băilești reprezintă alegerea evidentă.