ro en de fr it es

Luni – Vineri 10.00 – 19.00

Informații contact

© Dentpriority 2024, All Rights Reserved.

Ortodontia digitală premium este acum si in cadrul clinicii DentPriority Slatina

Ortodontia digitală premium reprezintă un pas important în evoluția tehnologiei în domeniul ortodontic. Acest tip de tratament combină tehnologia digitală cu tradiționalele tehnici ortodontice pentru a oferi pacienților o experiență mai confortabilă, mai eficientă și bineînțeles mai precisă.

Cum se realizează ortodonția digitală?

Ortodonția digitală este o tehnică avansată de tratament ortodontic care utilizează tehnologia digitală pentru a planifica și a realiza tratamentul ortodontic.

Procesul de ortodonție digitală incepe cu o scanare 3D a maxilarelor pacientului, care poate fi realizată prin intermediul unui scanner intraoral sau a unui sistem de captare a imaginilor cu ajutorul camerei. Această scanare digitală este apoi utilizată pentru a crea un model virtual al maxilarelor pacientului și pentru a analiza poziția dinților și a arcului dentar.

Pe baza acestei analize, medicul ortodont va planifica tratamentul digital, utilizând software specializat care poate prezice cum vor evolua dinții pacientului în timpul tratamentului. Acest software poate, de asemenea, să determine cantitatea de forță necesară pentru a obține un anumit rezultat și poate genera un plan de tratament personalizat.

În timpul tratamentului, medicul ortodont poate monitoriza evoluția dinților pacientului prin intermediul scanărilor periodice și poate ajusta aparatul ortodontic în consecință, utilizând software-ul specializat.

Ortodonția digitală oferă mai multe avantaje față de metodele tradiționale de tratament ortodontic. De exemplu, este mai precisă și mai eficientă, deoarece permite medicului ortodont să planifice și să execute tratamentul într-un mod mai exact și mai rapid. De asemenea, este mai confortabilă pentru pacient, deoarece aparatele ortodontice sunt mai ușoare și mai precise decât cele tradiționale.

Ce trebuie să știi despre ortodonția digitală?

Ortodonția digitală permite medicilor să evalueze cu precizie poziția dinților și a maxilarelor, să creeze planuri de tratament personalizate și să realizeze cu mai multă ușurință aparate dentare personalizate cu precizie ridicată.

Acest tip de ortodontie ofera mai multe avantaje față de metodele tradiționale. De exemplu, este mai confortabil pentru pacienți, deoarece aparatele dentare sunt fabricate din materiale mai ușoare și mai confortabile. De asemenea, ortodontia digitală premium oferă rezultate mai rapide decât metodele tradiționale, deoarece medicii pot realiza o planificare mai precisă a tratamentului și pot monitoriza progresul pacientului în mod regulat prin intermediul tehnologiei digitale.

In plus, ortodontia digitală premium permite pacienților să aibă o imagine mai clară a tratamentului și a rezultatelor finale prin intermediul simulărilor 3D. Acest lucru îi ajută pe pacienți să înțeleagă mai bine procesul și să colaboreze mai eficient cu medicul lor pentru a atinge obiectivele de tratament.

Așadar, ortodonția digitală premium este acum disponibilă și în cadrul clinicilor stomatologice, oferind pacienților o alternativă mai avansată și mai eficientă la metodele tradiționale de tratament ortodontic. Acest tip de tehnologie revoluționează domeniul ortodontic, oferind rezultate mai rapide, mai precise și mai confortabile pacienților.

Dent Priority Slatina este clinica medicală la care trebuie să apelezi cu încredere dacă vrei să ai parte de o dantură mai frumoasă și mai sănătoasă. Aici vei găsi o echipă întreagă de medici care vor colabora pentru ca rezultatele tale să fie cele dorite.