ro en de fr it es

Luni – Vineri 10.00 – 19.00

Informații contact

© Dentpriority 2024, All Rights Reserved.

Clearcorrect – noul aparat dentar invizibil de la Straumann

ClearCorrect este o soluție inovatoare pentru corectarea dinților folosind aparate dentare invizibile, dezvoltată de compania Straumann, recunoscută pentru produsele sale de înaltă calitate în domeniul stomatologiei. Acest nou aparat dentar invizibil oferă o alternativă confortabilă și estetică față de aparatele dentare tradiționale, precum bretelele metalice.

Clearcorrect este cel mai potrivit aparat dentar invizibil

Apariția tehnologiei ClearCorrect a reprezentat o evoluție semnificativă în tratamentele ortodontice. Acest sistem inovator utilizează o serie de aliniatoare transparente, confecționate dintr-un material rezistent și sigur pentru utilizarea în cavitatea orală. Aceste aliniatoare sunt fabricate conform unei planificări computerizate personalizate pentru fiecare pacient. Prin intermediul tehnologiei avansate de scanare 3D, se obțin imagini detaliate ale dinților și se creează un plan de tratament personalizat, astfel încât pacienții să poată observa anticipat evoluția corectării dinților lor.

Unul dintre avantajele majore ale aparatelor dentare ClearCorrect constă în aspectul lor invizibil. Aliniatoarele sunt transparente și se adaptează perfect pe dinți, făcându-le aproape invizibile în comparație cu aparatele dentare tradiționale. Aceasta este o veste bună pentru persoanele care doresc să-și corecteze dinții fără să își afecteze zâmbetul și încrederea în sine.

Pe lângă aspectul estetic, aparatele dentare ClearCorrect oferă și confort sporit. Materialele utilizate sunt netede și lipsite de margini aspre, evitând astfel iritațiile frecvente cauzate de bretelele metalice. De asemenea, aliniatoarele pot fi îndepărtate temporar pentru perioade scurte, ceea ce facilitează igiena orală și permite consumul liber de alimente.

Eficiența tratamentului cu ClearCorrect poate varia în funcție de complexitatea fiecărui caz, dar în general, acest sistem poate oferi rezultate comparabile cu cele ale aparaturii dentare tradiționale. Este important să se respecte cu strictețe indicațiile medicului ortodont pentru a obține cele mai bune rezultate.

Dent Priority îţi pune la dispoziţie Clearcorrect cel noul aparat dentar invizibil de la Straumann

Procesul de corecție a dinților cu ClearCorrect începe cu o vizită la Dent Priority, unde un dentist experimentat va evalua starea ta dentară și va crea un plan personalizat de tratament. Acest plan va include o serie de aliniatoare, fiecare fiind purtat timp de aproximativ două săptămâni. În timpul acestor două săptămâni, aliniatoarele vor aplica presiune blândă asupra dinților pentru a-i deplasa treptat în poziția corectă.

Unul dintre avantajele majore ale ClearCorrect este că aliniatoarele sunt aproape invizibile atunci când sunt purtate, ceea ce înseamnă că poți continua să zâmbești și să vorbești în public fără să te simți stânjenit de aspectul tău. De asemenea, aliniatoarele sunt ușor de îndepărtat pentru perioade scurte, cum ar fi atunci când mănânci sau te speli pe dinți, ceea ce face ca îngrijirea dentară să fie convenabilă și eficientă.

Dent Priority este o clinică dentară de încredere, care oferă servicii de înaltă calitate și pune accent pe confortul și satisfacția pacienților săi.

În concluzie, ClearCorrect reprezintă o inovație semnificativă în domeniul ortodonției, oferind pacienților o alternativă estetică și confortabilă pentru corectarea dinților. Prin utilizarea aliniatoarelor transparente și a tehnologiei de scanare 3D, acest sistem dezvoltat de Straumann aduce beneficii importante în ceea ce privește aspectul, confortul și eficiența tratamentului ortodontic.