ro en de fr it es

Luni – Vineri 10.00 – 19.00

Informații contact

© Dentpriority 2024, All Rights Reserved.

Tehnologiile premium de albire dentară folosite în cabinetul stomatologic

Tehnologiile premium de albire dentară folosite în cabinetul stomatologic reprezintă soluția optimă pentru un zâmbet ca la Hollywood! Este dovedit științific că un zâmbet alb și strălucitor crește încrederea în sine. Și câți dintre noi nu visează sau am visat la o dantură perfectă și albă? În Clinica Stomatologică din Craiova- DentPriority totul este posibil! Specialiștii DentPriority aduc tehnologia viitorului în stomatologia prezentului.

Ce tip de albire dentară să alegeți?

Oamenii care zâmbesc mult sunt percepuți ca fiind deschiși și veseli. Dar zâmbetul trebuie să fie unul frumos și sănătos, pentru că acesta este și cartea noastră de vizită, iar în acest caz avem nevoie de albirea dentară profesională. Se poate obține o culoare cu peste 10 tonuri mai deschisă fără ca sănătatea dinților să fie afectată sau pusă în pericol. Medicii din cabinetul stomatologic din Craiova- DentPriority recomandă albirea dentară profesională pacienților după vârsta de 18 ani.

Tehnologiile premium de albire dentară folosite în cabinetul stomatologic DentPriority sunt două dintre cele mai populare tehnologii din SUA și redau pacienților zâmbetul mult visat:

Durata unei procedure depinde de tipul de tehnologie aleasă, dar și de rezultatul final pe care pacientul și-l dorește. Astfel, procedura are o durată între 20 și 60 de minute.

Albirea dentară profesională cu Lampa Philips Zoom

Lampa Zoom este una dintre cele mai avansate și eficiente metode de albire dentară disponibile în prezent. Chiar și pentru pacienții ai căror dinți sunt considerabil pătați sau îngălbeniți, laserul oferă rezultate uimitoare! Practic, într-o singură vizită la medicul stomatolog obțineți un zâmbet de invidiat.

Este foarte important de știut că înainte de fiecare albire, indiferent de sistemul ales, este nevoie de un detartraj și un periaj profesional.

Avantajele albirii cu Lampa Zoom:

 • Albirea se realizează în maximum o oră
 • Pacientul este sub supravegherea medicului stomatolog, iar acesta poate reduce riscul supraexpunerii și crește beneficiile albirii
 • Îndepărtarea rapidă a colorațiilor provocate de vârstă, a pigmentațiilor alimentare și a celor nicotinice

Ce reprezintă sistemul de albire Zoom? Chiar dacă procedura are același sistem de aplicare, pentru fiecare pacient sistemul este personalizată. În cazul în care există sensibilități se folosește o substanță specială pe gingii, care are rolul de protecție. Ulterior, se aplică un gel de albire pe suprafața dinților. Gelul conține peroxid de hidrogen care pătrunde prin smalț și dentină, albind uniform toate zone dintelui. Elementele din gel sunt activate printr-o sursă de lumină albastră, iar Lampa Zoom potențează efectul de albire al gelului cu până la 26%. Efectul este cu atât mai spectaculos, cu cât procedura de albire cu ajutorul lămpii Zoom duce la o îmbunătățire a culorii cu până la 8 nuanțe.

Albirea dentară profesională cu Laserul Epic Biolase

Laserul stomatologic EPIC™ BIOLASE este considerat un dispozitiv revolutionar cu ajutorul căruia medicii stomatologi realizează o serie de proceduri dentare printre care și albirea profesională. În numai 20 de minute obțineți un zâmbet ca la Hollywood! De această procedură pot beneficia cu succes și persoanele ai căror dinți sunt pătați sau îngălbeniți.

Avantajele albirii dentare cu laserul stomatologic EPIC™ BIOLASE

 • Smalțul dintelui nu este afectat de intervenția Laserului
 • Efectul este imediat și zâmbetul devine strălucitor în 20 de minute
 • Pacienții își păstrează dinții albi timp îndelungat
 • Dinții nu prezintă nici un fel de sensibilitate după intervenție
 • Nu sunt efecte secundare

Mai multe informații despre albirea cu Laserul stomatologic EPIC™ BIOLASE.

De ce să alegeți albirea dentară în cabinetul stomatologic?

În funcție de rezultatul droit, dar și de posibilitățile financiare, fiecare pacient alege un sistem de albire. Indiferent de ce decizie veți lua este foarte important să vă consultați cu un medic stomatolog, chiar și în cazul produselor sau a sistemelor de albire existente în farmacii și pe care le puteți utiliza acasă. De ce este important acest lucru? Nu puține sunt cazurile în care pacienții au ajuns la medicul stomatolog cu gingiile iritate, albirea inegală a dinților și chiar sensibilizarea temporară a dinților. De asemenea, medicii DentPriority recomandă, indiferent de sistemul de albire pe care îl doriți, ca înainte de aplicarea acestuia sa faceți un periaj și un detartraj profesional.

Albirea dentară efectuată în cabinetul stomatologic DentPriority are la bază tehnologii ultramoderne, iar procedura se realizează sub supraveghere medicală, conform procedurilor, iar rezultatul este unul spectaculos. Pe cât de simplu pare, pe atât de minuțios și elaborat este, iar atenția la detalii face diferența. Albirea se realizează doar pe dintele natural, iar orice intervenție asupra danturii ( de exemplu: plombele, coroanele ceramice sau de zirconiu etc.) necesită o abordare personalizată a tipului de albire, dar și a nuanței alese. În final, rezultatul să fie cel dorit de pacient.

Etapele procedurii de albire dentară în cabinetul stomatologic:

 • Se începe cu un detartraj și un periaj professional,
 • Se ia amprenta și se confecționează gutiera dacă sistemul de albit prevede acest lucru,
 • În funcție de sistemul de albire ales, medicul aplică o substanța speciala pe gingii cu rol de protecție,
 • Urmează aplicarea substanței active și se lasă să acționeze între 15 și 60 de minute în funcție de sistemul de albire,
 • Se folosește o lampă specială dacă sistemul prevede acest lucru,
 • Pot fi necesare mai multe aplicări succesive de câte 15 minute.

Zâmbetul perfect și de un alb strălucitor este posibil cu o simplă vizită în cabinetul medicului stomatolog. Pentru programări sunați AICI.