ro en de fr it es

Luni – Vineri 10.00 – 19.00

Informații contact

© Dentpriority 2024, All Rights Reserved.

Cum a început aventura DENTPRIORITY?

DentPriority

Cum a început aventura DENTPRIORITY? Povestea DENTPRIORITY începe în urmă cu 26 de ani. Atunci, dr. Radu Anghelina a decis să aducă în Craiova serviciile stomatologice premium, alianiate la standarde internaționale. Cabinetul stomatologic din Craiova a fost primul în care s-au realizat lucrări dentare din porțelan în toată zona Olteniei.

Serviciile stomatologice PREMIUM, temelia DENTPRIORITY

Știam că cea mai bună metodă prin care pacienții noștri pot avea o dantură sănătoasă este implicarea noastră totală. Am investit constant în aparatură medicală de ultimă oră, am pus accent ca specialiștii DENTPRIORITY să fie pregătiți la cel mai înalt nivel, astfel încât să punem medicina dentară din Craiova pe harta serviciilor stomatologice premium. Dorința noastră cea mai arzătoare a fost aceea de a răspunde cu cea mai bună și inovativă soluție la toate tipurile de probleme stomatologice. Acest lucru ne-a ambiționat să ne pregătim permanent și să construim o echipă specializată în toate ramurile medicinei dentare, certificate și recunoscute la nivel mondial. Astfel, pacienții DENTPRIORITY beneficiază de cele mai noi tratamente existente și de profesionalismul unor medici stomatologici foarte bine pregătiți.

Premieră în piața serviciilor stomatologice din Craiova

Și nu ne-am oprit nici o clipă. O altă premieră în piața serviciilor stomatologice din Craiova a reprezentat-o și introducerea celui mai performant laser stomatologic. Avem o colaborare permanentă cu o echipă de medici chirurgi din Israel care efectueză periodic intervenții chirurgicale complexe.

Pentru că foarte mulți turiști și români plecați peste hotare apelează la serviciile stomatologice oferite în clinicile DENTPRIORITY am dezvoltat turismul dentar. Cei care aleg această variantă își pot rezolva problemele stomatologice repede și în același timp și au ocazia să viziteze orice zonă din România. Punem la dispoziția turiștilor un apartament în care pot locui în această perioadă, îi ajutăm în organizarea de excursii și în același timp avem grijă ca toate programările să fie respectate, astfel încât la finalul vacanței să plece acasă relaxați și cu un zâmbet sănătos.

DENTPRIORITY a plecat la drum stimulând conceptul de echipă. Punem în slujba pacienților noștri profesionalismul, echipamentele de ultimă generație și o ECHIPĂ care găsește cele mai bune soluții pentru cei care trec pragul clinicilor noastre. În acest fel reușim să răspundem tuturor solicitărilor, inclusiv celor venite de peste hotare. În diversitatea clinicilor stomatologice existente pe piață, am reușit întotdeauna să oferim servicii dentare premium, astfel încât pacienții noștri să beneficieze de cele mai bune tratamente pentru o dantură sănătoasă.