ro en de fr it es

Luni – Vineri 10.00 – 19.00

Informații contact

© Dentpriority 2024, All Rights Reserved.

Primăvara vine cu noutatati despre aparatul dentar din safir

Persoanele care își doresc un zâmbet perfect au nevoie de un aparat dentar. Ortodontia este acea ramură a stomatologiei care se ocupă de corectarea poziției dinților și a maxilarelor.

Cel mai mare beneficiu al aparatului dentar este că îți va alinia perfect dintii. Tehnologiile moderne fac ca aparatele dentare să fie cât mai discrete și cât mai eficiente.

Ce este aparatul dentar din safir?

Aparatul dentar din safir este fix și se aplică pe fața dinților. Acesta se aplică instant și este la fel de eficient ca aparatul metalic.

Tratamentul orthodontic cu aparat dentar din safir îți va oferi o dantură frumoasă și sănătoasă. Acesta îmbină în cel mai perfect mod posibil eficacitatea cu estetica.

Caracteristicile aparatului dentar din safir:

 • Nu își schimbă culoarea în timp
 • Este discret datorită transparenței indiferent de culoarea dinților pe care este aplicat
 • Are o suprafață ultra-netedă
 • Are marigini rotunjite iar asta îl face să fie perfect pentru confortul pacientului

Avantajele oferite de aparatul dentar din safir

Aparatul dentar din safir este un tratament ortodontic care îți va aduce foarte multe beneficii atât din punct de vedere estetic cât și funcțional. Cu cât tratamentul este început mai din timp cu atât ai șanse mai mari să obții în cel mai scurt timp posibil rezultatele pe care le dorești.

 • Are o eficacitate crescută deoarece este un aparat fix și aplică o presiune consecvența și continuă asupra dinților
 • Oferă în timp rezultate foarte bune
 • Aplicarea acestuia nu ține cont de vârstă sau de afecțiunile pacienților
 • Vei obține o mușcătură comodă și echilibrată
 • Aparatul dentar din Safir este mai redus decât un aparat dentar invizibil fără bracketi
 • Este rezistent precum aparatul dentar metalic
 • Are un aspect estetic interesant deoarece bracketii sunt transparenti și este foarte puțin vizibil față de toate celelelate modele de aparte dentare.

Cum ai grijă de dantura ta dacă porți aparat dentar

Ca să poți avea grijă de dantura ta dar și de aparatul dentar pe care îl porți este foarte important să respecți ceea ce îți transmite medicul. Trebuie să ai o igienă orală corectă, să periezi dintîi și bracketii de cel putin două ori pe zi și să folosești periuțe interdentare specifice curățării aparatului dentar, apa de gură și dus bucal. Nu trebuie să neglijezi vizitele regulate la medicul ortodont și trebuie să acorzi o atenție sporită asupra alimentelor pe care vrei să le consumi.

Dent Priority îți oferă cele mai bune aparate dentare

Dacă vrei să zâmbești din nou cu încredere Dent Priority îți pune la dispoziție cel mai calitativ și cel mai rezistent aparat dentar.

Cu aparatul dentar din safir vei avea parte de un tratament care să îți ofere mai multă încredere în tine și care să îți ofere dantura pe care o dorești.

Profită de cele mai bune oferte prezente la Dent Priority pentru a avea parte de un zâmbet perfect. Aparatul dentar reprezintă cea mai bună soluție pentru a avea parte de o dantură frumoasă.