ro en de fr it es

Luni – Vineri 10.00 – 19.00

Informații contact

© Dentpriority 2024, All Rights Reserved.

Oferta DentPriority pentru coroanele de zirconiu

DentPriority este clinica care te poate ajuta să ai parte de un zâmbet perfect. Tehnologia de ultima ora dar și experiența medicilor prezenți în această clinică te vor ajuta să ai parte de un zâmbet perfect.

Medicii din această clinică sunt pregătiți pentru a face față cu brio tuturor provocărilor. Persoanele care trec pragul acestei clinici stomatologice au parte de cele mai bune tratamente.

Ce este o coroana dentară din zirconiu?

Coroana dentară din zirconiu este o lucrare protetica estetică și funcțională care are un aspect deosebit. Zirconiul imită perfect dintele natural deoarece se regăsește în varietăți de nuanțe dar și pentru că este translucid. Zirconiul este un material îndrăgit în stomatologie și care are foarte multe proprietăți care îl fac să fie un material ideal pentru aceste lucrări.

Care sunt avantajele oferite de coroanele dentare din zirconiu?

Coroanele dentare din zirconiu au foarte multe avantaje. Acestea te vor ajuta să ai parte de un zâmbet perfect și sănătos și te vor face să te simți mai bine în pielea ta.

Avantajele oferite de coroanele dentare din zirconiu:

  • Estetică dentară
  • Calitate și fiabilitate – zirconiu are o rezistență impresionantă
  • Coroanele din zirconiu nu provoacă alergii
  • Au o bună rezistență la temperatura
  • Dau dovadă de rezistență în fața forțelor masticatorii
  • Durabilitate în timp

DentPriority îți pune la dispoziție cea mai bună oferta!

Cu DentPriority vei avea parte de coroane pe suport de zirconiu la un preț promoțional la doar 750 lei(150€ ), un discount considerabil de la prețul standard de 1500 lei (300€).

Această reducere este una considerabilă de care toate persoanele care vor să se bucure de un zâmbet perfect ar trebui să beneficieze. Nu ai cum să dai greș cu acesta alegere dacă vrei să ai parte de un zâmbet complet și sănătos.

De ce să alegi DenPriority?

Transparență

DentPriority este clinica stomatologică care lucrează transparent și care îți va pune la dispoziție toate informațiile de care ai nevoie. Nu ai cum să dai greș apelând la serviciile acestei clinici deoarece medicii și tot personalul disponibil îți vor oferi toate informațiile necesare.

Profesionalism

La DentPriority ești tratat cu profesionalism. Toți angajații sunt implicați și vor să ofere de fiecare dată persoanelor care trec pragul clinicii cele mai bune rezultate. Asta se vede și în atitudinea personalului angajat.

Calitatea serviciilor

Dacă vrei să ai parte de cele mai bune rezultate atunci DentPriority este alegerea ideală pentru tine. Indiferent de intervenția de care vei avea parte calitatea trebuie să fie una ireproșabilă. Respectarea programarilor este un aspect pe care trebuie să îl ai în vedere, cu siguranță nu îți dorești să stai să aștepți pe scaun pentru a beneficia de o procedura stomatologică timp de câteva ore deoarece programările nu sunt respectate. La DentPriority vei avea parte de servicii ireproșabile și siguranță că toate programările vor fi respectate întocmai.

DentPriotity este clinica perfectă pentru un zâmbet sănătos

Clinica noastră, DentPriority te va ajută să ai parte de un zâmbet sănătos și frumos. Coroanele dentare sunt produsele care pot asigura oricui o dantură perfectă.