ro en de fr it es

Luni – Vineri 10.00 – 19.00

Informații contact

© Dentpriority 2024, All Rights Reserved.

Implant dentar Osstem

Implantul dentar Osstem reprezintă un standard de excelență în domeniul restaurării dentare. Fabricat cu tehnologie avansată și materiale de cea mai înaltă calitate, acest implant oferă o alternativă sigură și eficientă la soluțiile tradiționale precum punțile dentare sau protezele dentare. Cu o abordare bazată pe știință și cercetare extensivă, Osstem a devenit sinonim cu durabilitatea, confortul și estetica în restaurarea dinților lipsă.

Implanturile dentare sunt în mod sigur produsele pe care te poți folosi pentru a avea parte de un zâmbet frumos și sănătos.

Ce este implantul dentar Osstem?

Implantul dentar este cea mai potrivită modalitate prin care îți poți restaura zona cu dinții lipsa. Aceasta este o metodă de tratament care va reuși să îți ofere rezultatele pe care le dorești și care te va face să zâmbești din nou cu încredere.

Implantul dentar Osstem este foarte popular si este prezent în foarte multe clinici. Drept urmare, poți avea siguranță că implantul de care vei avea parte este unul calitativ și rezistent.

De ce să alegi implanturile dentare Ossteam?

Osstem este o companie coreeană care merită toată atenția ta. Motto-ul acestei companii este “Dinți sănătoși – pentru întreaga omenire”.

Osstem implant este o companie fondată în anul 1992 în Coreea de Sud. Aceasta este prima companie protetica din țară. Este considerată în prezent, unul dintre cei mai importanți producători de implanturi și are sucursale în 50 de țări.

Implantul Osstem este de cea mai înalta calitate și concurează cu succes cu implanturile fabricate în țările europene. Acest implant are o rată de supraviețuire de 99% și are cea mai mare rată de utilizare.

Osstem este un producator cunoscut de implanturi dentare. Toate tehnologiile ale acestui implant dentar oferă libertatea de acțiune și permit:

 • Accelerarea reparării oaselor
 • Creșterea activității celulelor cu 20%
 • Crearea unei forme acceptabile a unei suprafate defecte
 • Vei putea reveni la viața după o luna și jumătate după implantarea protezei

Care sunt avantajele implantului dentar

 • Nu deterioreaza dintii adiacenți
 • Implantul dentar este implantat în țesutul osos al maxilarului
 • Există posibilitatea de a înlocui complet un dinte lipsă
 • Are o durată de viață mai mare
 • Stopează artofia osoasă
 • Este o interventie simplă și nedureroasă
 • Restaurarea funcției de fonație


Implantul dentar îți oferă posibilitatea de a avea dinți într-o singură zi

Cu ajutorul implantului dentar Osstem vei avea parte de dantura mult dorită într-o singură zi. Trebuie să te prezinți în cabinetul medicului stomatolog și acesta te va ajuta să te bucuri din nou de dantura ta perfectă.

Un implant dentar este o intervenție care nu implică durere deoarece are loc sub anestezie locală.  Dacă vei urma instrucțiunile medicului până la cele mai mici detalii atunci nu vei avea parte de probleme și vei putea zâmbi din nou cu încredere.

Clinica noastră, Dent Priority te ajută să ai parte de un zâmbet complex

Dantura este cu siguranță un aspect important pentru orice persoană indiferent de vârstă. Ai nevoie să faci tot ce este posibil pentru a putea zâmbi din nou cu încredere în tine.

Apelează la specialiștii noștri și te vei bucura de cele mai bune rezultate.