ro en de fr it es

Luni – Vineri 10.00 – 19.00

Informații contact

© Dentpriority 2024, All Rights Reserved.

Implant dentar SKY Fast & Fixed – Dinți ficși într-o singură zi!

Implantul dentar SKY Fast & Fixed este un sistem revolutionar prin intermediul caruia va veti bucura de o dantura fixa in doar 24 de ore. Aceste tipuri de implanturi dentare repezinta o metoda moderna si foarte sigura de reconstructie a danturii in totalitate si se adreseaza pacientilor care nu mai au dinti sau au dintii compromisi.

La DentPriority veti beneficia doar intr-o singura zi de implanturi dentare si lucrari protetice profesionale! In functie de complexitatea cazului, veti primi planul de tratament si toate informatiile necesare pentru a obtine un zambet functional si frumos in 24 de ore.

Ce avantaje are implantul dentar SKY Fast & Fixed?

Optati pentru implantul dentar SKY Fast & Fixed si cu siguranta va veti bucura de o multime de avantaje si anume: lucrare fixa intr-o singura zi; veti putea manca imediat dupa interventie; procedura este minim invaziva; nu mai este nevoie de aditie de os sau sinus lifting; se poate relua viata sociala, se va recapata increderea in sine si se va putea zambi mai mult.

DentPriority detine o vasta experienta in restaurarile complete, rezolvand chiar si cele mai complicate cazuri. Acest tip de implant este o solutie ideala atunci cand prezentati o edentatie totala, cand ati pierdut majoritatea dintilor sau cand puteti pierde in intregime dintii datorita parodontozei, cand aveti proteza dentara si vreti sa scapati de disconfortul pe care aceasta il creeaza.

Tratamentul cu implant dentar SKY Fast & Fixed este complet nedureros si presupune mai multe etape: consultatie initiala, plan de tratament , amprentare, interventia de inserare a implanturilor (se face sub anestezie), refacerea arcadelor, montarea implantului definitiv.

Ce trebuie sa faceti dupa ce v-ati pus implatul dentar SKY Fast & Fixed

Pentru ca implantul dentar sa ramana la o buna calitate, trebuie sa consumati alimente moi si lichide, sa evitati fumatul (nicotina afecteaza procesul de vindecare) si sa aveti o igiena orala corespunzatoare (periaj dentar, apa de gura, dus bucal).

Pentru implantul dentar SKY Fast & Fixed nu exista limita de varsta, putand fi aplicat tuturor pacientilor care pezinta probleme la nivelul danturii, indiferent ca vorbim despre dentitie defectuoasa, proteze dentare sau absenta dintilor.

Implantul dentar SKY Fast & Fixed este confortabil, estetic si va asigura in mod clar un nou zambet in 24 de ore! Sistemul SKY Fast & Fixed este foarte potrivit pentru voi daca aveti nevoie de o reconstructie totala, fie a unei arcade dentare  sau fie a ambelor arcade dentare.

Echipa de medici de la DentPriority poate sa realizeze cu succes acest sistem de implant dentar SKY Fast & Fixed intr-o singura vizita, acest lucru fiind posibil datorita experientei medicilor si a tehnologiilor de ultima generatie existente in clinica.