ro en de fr it es

Luni – Vineri 10.00 – 19.00

Informații contact

© Dentpriority 2024, All Rights Reserved.

Fațetele dentare sunt o modalitate sigură pentru un zâmbet perfect

Ești nemulțumit de aspectul zambetului tău? Atunci fațetele dentare pot reprezenta o soluție perfectă prin care poți zâmbi din nou cu încredere.

Ce sunt fațetele dentare?

Fațetele dentare sunt o procedură cosmetică foarte populară care poate fi utilizată cu încredere pentru a corecta diverse probleme dentare. Cu fațetele dentare poți corecta dintii strâmbi. Acestea mai pot fi utilizate și în scop reconstructiv așa cum ar fi  în cazul persoanelor care au trecut prin traume orale.

Fațetele dentare sunt realizate din porțelan iar asta  înseamnă că sunt special realizate pentru a arata și pentru a se simți precum dintii naturali.  Porțelanul este  un material durabil și rezistent iar asta înseamnă că va rezista la forțe masticatorii intense fără a crapa și fara a se rupe.

Care sunt avantajele oferite de fațetele dentare?

Fațetele dentare îți oferă un zâmbet complex și frumos de care te vei bucura o perioada cât mai mare de timp. În plus, îți va oferi și un grad ridicat de confort.

Fațetele dentare sunt cu siguranță o intervenție estetică recomandată pentru toți pacienții care își doresc transformarea completă a zambetului fără că sănătatea dinților să fie afectată.

  • Ai parte de un zâmbet perfect în cel mai scurt timp posibil

Procedura de fatetare dentare se realizează rapid și nu este dureroasă. Acestea te vor ajută să obții un zâmbet perfect chiar încă de la prima aplicare.

  • Estetică dentară maximă

Fațetele dentare  rezolva foarte multe probleme precum formă inestetică a dinților, spațiile interdentare sau  ușoare înghesuiri dentare. Acestea reprezintă chiar și o alternativa reușită de îndreptare a dinților.

  • Nu necesită restaurarea tuturor dinților

Fațetele dentare sunt recomandate chiar și în cazul unor modiicari estetice minore. Cu ajutorul lor se pot corectă chiar și doi dinți fără că nimeni să nu observe diferența. Datorită materialelelor utilizate dintele sau dintii care sunt fațetați se vor confundă cu dintii naturali.

  • Dintii naturali sunt conservați

Fațetele dentare îți vor salva dintîi naturali. Structura naturală a dinților tăi este salvată deoarece fațetele dentare nu îți afectează dantură.

  • Vei avea parte de un zâmbet imbuntatit

Fațetele dentare au  o durata de viață de până la 20 de ani. Dacă acestea sunt îngrijite în cele mai bune condiții atunci te vei bucura de ele o perioada cât mai mare de timp.

Candidatul ideal pentru fațete dentare

Candidatul ideal pentru fațete dentare este acea persoană cu dinți sănătoși care nu are nevoie de tratamente ortodontice sau tratamente de canal. Cel mai recomandat este să îți rezolvi toate problemele pe care dantura ta  le are după care poți să ai parte de tratamentul de fatetare dentară. Doar așa vei putea zâmbi din nou cu încredere și te vei bucura de o dantură de vedetă.

Dent Priority îți oferă un zâmbet perfect

Dent Priority este cu siguranță clinică stomatologică de care ai nevoie pentru a zâmbi din nou cu încredere. Ai grijă de dantura ta și vei avea parte de un zâmbet sănătos și frumos. Fațetele dentare te fac să ai mai multă încredere în tine.