ro en de fr it es

Luni – Vineri 10.00 – 19.00

Informații contact

© Dentpriority 2024, All Rights Reserved.

Fațete dentare Emax

Fațetele dentare Emax

Nu ești mulțumit de zâmbetul tău? Atunci trebuie să faci ceva în privința asta. Poți avea parte de zâmbetul la care visezi mai ușor decât crezi dacă vei apela la ajutorul unui medic stomatolog. Atunci când dintii tăi sunt ciobiți, au modificări de culoare sau sunt mult prea înghesuiți fațetele dentare reprezintă  cea mai potrivită soluție.

Ce sunt fațetele dentare Emax?

Fațetele dentare sunt niște foițe subțiri de material care se lipesc pe suprafața dinților cu defecte estetice. Fațetele dentare Emax sunt foarte populare și de cele mai multe ori sunt recomandate pacienților deoarece redau un aspect  estetic incredibil danturii.

Fațetele dentare Emax oferă o strălucire naturală și transluciditate dinților astfel încât să ai parte de un zâmbet mai frumos cu un aspect natural. Acele zâmbete perfecte se pot obține cu ajutorul fațetelor dentare Emax.  Vei reuși să ai parte de o dantură cu un aspect natural care să fie exact așa cum ți-ai imaginat.

Din ce sunt realizate fațetele dentare Emax?

Fațetele dentare Emax sunt realizat din ceramică presată. Acestea sunt cunoscute pentru rezistența lor superioară și a aspectului estetic deosebit pe care îl oferă. Dintii tăi vor arată mult mai natural și nimeni nu își va da seama că ai fațete dentare.

Care sunt beneficiile aduse de fațetele dentare Emax?

Fațetele dentare Emax sunt calitate și estetice. Purtarea acestora te vor face să ai mai multă încredere în tine.

Este o procedura minim invazivă

Fațetele dentare Emax au o rezistență foarte mare datorită materialului din care sunt fabricate. Sunt foarte durabile și au o grosime perfectă astfel încât să îți ofere un zâmbet natural. Procesul de pregătire al dinților implică îndepărtarea unui strat subțire de smalt sau în unele cazuri nu mai este necesară slefuirea.

Oferă un aspect natural

Fațetele dentare ceramice Emax sunt translucide și oferă un aspect cât mai natural danturii decât cele convenționale. Acestea sunt personalizate în funcție de forma și de culoare dinților a fiecărui pacient. Fațetele Emax sunt perfecte și arată incredibil din toate punctele de vedere.

Au parte de o rezistență crescută

Din cauza că fațetele dentare Emax sunt realizate din ceramică presată au parte de o rezistență foarte mare și de o durabilitate crescută. Acestea sunt la fel de subțiri ca lentilele de contact și nu trebuie să îți faci griji în privința ciobirii. Materialul inovativ din care sunt realizate face ca riscul de crăpare să fie de trei ori mai mic decât în cazul fațetelor tradiționale.

Cum se realizează fațetele dentare Emax?

În prima ședința se va determina ce tip de fațetă dentară este cea mai potrivită pentru pacient și medicul va verifica care sunt cerințele acestuia în materie de formă sau de culoare. Medicii clincii noastre Dent Priority sunt mereu atenți la nevoile pacintilor. Atunci când optezi pentru fațete dentare Emax șlefuirea nu este neapărat necesară și nu va mai fi necesară scoaterea nervului.

Dent Priority are grijă de zâmbetul tău

Dacă vrei să zâmbești din nou cu încredere atunci trebuie să știi că te poți prezența oricând în clinica noastră, Dent Priority și vei avea parte de un zâmbet perfect.