ro en de fr it es

Luni – Vineri 10.00 – 19.00

Informații contact

© Dentpriority 2024, All Rights Reserved.

Despre implanturile dentare Bredent

Marea majoritate a populației se confruntă cu pierderea dinților. Implantul dentar este cea mai sigură modalitate prin care îți poți înlocui dintele lipsa. Acesta se comportă și arată că un dinte natural și dacă este întreținut corespunzător cu siguranță va rezista toată viață.

Implantul dentar este o rădăcina artificială care este realizată din titan și care se inserează în os. Acesta ține locul dintelui natural. La Dent Priority vei avea parte de cea mai calitativă modalitate de inserare a implantului dentar. Implantul Bredent este unul calitativ de care te vei bucură o perioada cât mai mare de timp.

Avantajele oferite de implantul Bredent

Implantul Bredent este produs în Germania și oferă garanția unui tratament de o calitate superioară. Acesta poate fi utilizat atât pentru restaurarea unui singur dinte cât și pentru restaurarea unei arcade dentare întregi.

Structura specială a implantului dentar Bredent contribuie temeinic la creșterea stabilității dintelui artificial. Implantul dentar se integrează rapid în os și este foarte rezistent în timp.  Acest implant este perfect pentru persoanele care vor să suplinească lipsa unui singur dinte dar și pentru cele care se confruntă cu mai multă goluri în dantură.

Un implant Bredent este foarte versatil și vei putea obține rezultatul final pe care îl dorești. În aceeași ședința se poate realiza atât extracția dentară cât și inserarea implantului dentar. Sistemul de implantare este unul foarte modern și este orientat către reducerea pierderilor osoase.

Avantajele implantului Bredent sunt:

  • Stabilitate pe termen lung
  • Integrarea rapidă în os
  • Rezultat estetic

Tipuri de implanturi Bredent Sky

 

Implantul Bredent Sky se poate utiliza în mai multe cazuri. Tipul de implant de care vei avea parte va fi stabilit de medicul stomatolog.

Tipuri de implant Bredent

Implant Bredent Sky Clasic

Este recomandat pentru cazurile cu creastă neregulată sau cu o grosime insuficientă a osului. Acesta este utilizat pentru zona lateral mandibulara.

Implant Bredent Blue Sky

Acest tip de implant asigura succesul pe termen lung al integrării atât în osul natural cât și în cel artificial.  Implantul are un design modern iar asta îl face să fie perfect pentru inserarea atât la nivelul osului cât și pe crestele augumentata. Implantul Bredent Blue Sky oferă o integrare rapidă în os.

Implant Bredent Copa Sky

Este un implant ultra-scurt dar este ideal pentru crestele alveolare scurte dar și late. Cu ajutorul acestui tip de implant vei avea parte de un rezultat perfect. Se va utiliza osul nativ al pacientului și se scurtează în acest mod timpul intervenției chirurgicale și nu mai este necesară aditia de os.

Sistemul de implanturi Bredent Sky Fast and Fixed

Aceste tipuri de implanturi dentare se pot utiliza pentru înlocuirea unui singur dinte dar și pentru reabilitarea unei arcade. Sistemul de implanturi Fast & Fixed reprezintă o soluție perfectă pentru persoanele care au proteză dentară mobilă mobilă.

În cadrul clinicii noastre,  Dent Priority vei găși cei mai buni medici stomatologici care să îți ofere un implant de lungă durata. Rezultatele obținute sunt perfecte și îți vor oferi o dantură frumoasă și stabilă.