ro en de fr it es

Luni – Vineri 10.00 – 19.00

Informații contact

© Dentpriority 2024, All Rights Reserved.

Despre Dentpriority

Dentpriority este clinica familiei tale! Poveastea clinicii noastre a început în anul 1995, mai exact, in momentul in care pe piața din Craiova au fost aduse servicii stomatologice premium. În acel moment a fost deschis primul cabinet stomatologic în care s-au efectuat lucrări dentare din porțelan în Oltenia.

Clinica a avut parte încă de la înființare de tehnologie de ultima ora. Echipa de medici este pregătită oricând să răspundă oricărui tip de nevoie stomatologică.

Care sunt serviciile oferite de clinica noastră?

Albire dentară

Albirea dentară este un proces care asigura oricui o dantură frumoasă și sănătoasă. Efectul de albire este vizibil imediat. În plus, pacientul nu va avea sensibilitate după interventie. Albirea dentară este o procedura non-invazivă prin care dintii sunt curățați în profunzime de depunerile de pe suprafața lor până când se va obține nuanța lor inițială.

Implant dentar

Implantul dentar este o soluție modernă prin care un pacient își poate înlocui dintele lipsa. Cu ajutorul implantului dentar orice pacient își va putea recupera funcționalitatea danturii dar și o estetică armonioasă a fetei.

La Dentpriority orice pacient va avea acces la cele mai moderne tehnici de implantologie. Implantul dentar se comportă ca un dinte natural și previne retragerea gingiei deoarece se osteointegreaza perfect.

Clinica noastră, Dentpriority oferă tuturor pacienților o gama cât mai variată de implanturi dentare care au o calitate foarte bună.

Estetică dentară

Fațetele dentare sunt o alegere ideală atunci când vrei să ai parte de un zâmbet perfect. Cu ajutorul lor, dantura va deveni mai frumoasă și mai estetică. Echipa noastră de medici stomatologi va transforma complet dantura oricărei persoane.

Fațetele dentare sunt niște foițe subțiri confecționate din ceramică, sunt translucide și au culoarea dinților. Fațetele dentare sunt recomandate atunci când un pacient are dinți crăpați, fisurati sau sparți. Medicii stomatologi le recomandă fațetele dentare și pacienților care doresc acoperirea plombelor inestetice

Restaurări protetice

Restaurările protetice înlocuiesc dintii lipsa și sunt o soluție de restaurare dentară pe termen lung. Pierderea unui dinte va avea ca rezultat înclinarea sau migrarea dinților vecini. Sunt mai multe tipuri de restaurări dentare, așa cum ar fi: coroane și punți dentare din diverse materiale dar și încrustații din materiale nobile sau ceramice.

Endodontia

Endodontia este acea ramură a stomatologiei care tratează țesutul moale din interiorul dintelui. Tratamentul de canal ajută pacientul să își salveze dintele. Dacă pacientul prezintă sensibilitate dentară la alimente reci sau calde, dacă are o durere inexplicabilă la un dinte sau dacă are o durere care se extinde în zonele învecinate este clar că acesta are o infecție pulpara.

Parodontologie

Parodontoza este una dintre cele mai grave boli ale dinților. Aceasta este cauzată de o infecție care afectează gingia și osul maxilar. Apariția bolii este datorată unui singur lucru, placa bacteriană.

Dentpriority este clinica care are grijă de familia ta

Dentpriority are grijă de zâmbetul fiecărui pacient. Toate problemele danturii se pot rezolva cu cea mai mică ușurință. Echipa de medici stomatologi Dentpriority este mereu atentă la nevoile pacienților iar comunicarea este întotdeauna cel mai important factor în relația cu pacientul.