ro en de fr it es

Luni – Vineri 10.00 – 19.00

Informații contact

© Dentpriority 2024, All Rights Reserved.

Avantajele lucrărilor dentare pe suport de zirconiu

Zirconiul este cu siguranță cel mai rezistent material utilizat în stomatologie. Acesta este recomandat în reconstrucția unuia sau a mai multor dinți. Pe lângă faptul că oferă un aspect estetic, acest material este recomandat și pentru coroane dentare simple, punți întinse sau pentru lucrări pe implanturi.

Avantajele oferite de lucrările dentare pe suport de zirconiu

  • Aspect estetic plăcut

Lucrările dentare pe suport de zirconiu au un aspect plăcut. Zirconiul este alb și imită perfect dintele natural, acesta nu se poate compara cu alte metale dentare care pot fi gri sau galbene. Orice persoană va rămâne plăcut surprinsă să descopere cât de frumos și cât de rezistent este zirconiul.

  • Confort

Lucrările pe suport de zirconiu oferă un confort incredibil. Orice pacient care are parte de o astfel de lucrare poate avea încredere că zâmbetul sau nu va fi afectat în nicio măsură. Se va simți din nou încrezător în forțele proprii și va putea zâmbi.

  • Rezistența la temperatura

Lucrările pe suport de zirconiu rezistă mult mai bine la temperaturile calde și reci și pot ajuta foarte mult la protejarea împotriva hipersensibilității. În cazul acestor lucrări conductivitatea termică este scăzută și nu se transferă fluctuațiile extreme de temperatura.

  • Durabilitate crescută

Durabilitatea este oferită de lucrările dentare pe suport de zirconiu. Zirconiu este un material care va asigura durabilitatea lucrărilor dentare.

  • Sunt precise

Lucrările dentare pe suport de zirconiu sunt realizate cu o prezicie maximă și din acest motiv și rezultatul este unul perfect. Aceste lucrări sunt calitative și îți vor oferi cele mai bune rezultate pe care să te poți baza o perioada cât mai mare de timp.

Utilizare coroana dentară pe suport de zirconiu

Coroana dentară pe suport de zirconiu este recomandată în mai multe situații. Printre situațiile cel mai des întâlnite putem enumera:

Fracturi dentare

Fracturile dentare se petrec în urmă accidentelor iar soluțiile de tratament variază. Croanele pe suport de zirconiu reprezintă cea mai bună soluție pentru ca tu să ai parte din nou de un zâmbet perfect.

Pierderea vitalității dintelui

Vitalitatea dintelui se pierde în urma unor procese carioase extinse care vor afecta nervul. În urmă pierderii vitalității dintelui, țesuturile vor fi fragile și se vor putea fractura în orice clipă.

Coroana dentară pe suport de zirconiu te va ajuta să zâmbești din nou cu încredere și să ai parte de un zâmbet perfect.

Protezarea implanturilor dentare

Implantul dentar este acea lucrare care se inserează în os. Materialul ideal pentru porțiunea coronara este zirconiu. Acesta îți va oferi un zâmbet perfect și sănătos datorită proprietăților mecanice și estetice desavarsite.

Dent Priority este clinică care îți va oferi un zâmbet perfect

Dacă vrei să te bucuri de un zâmbet sănătos și frumos Dent Priority este clinica de care ai nevoie. Cu ajutorul medicilor stomatologi vei reuși să ai parte de zâmbetul mult dorit dar și de mai multă încredere în tine. Ai grijă de dantura ta și alege de fiecare dată Dent Priority pentru a avea parte de cele mai bune rezultate.