ro en de fr it es

Luni – Vineri 10.00 – 19.00

Informații contact

© Dentpriority 2024, All Rights Reserved.

Dent Priority, în curând și în Slatina!

Dent Priority este o clinica stomatologică de succes care oferă de fiecare dată pacienților cele mai bune rezultate. Problemele danturii tale vor fi de domeniul trecutului, cu ajutorul medicilor prezenți la Dent Priority vei zâmbi din nou cu încredere.

Dent Priority este o clinica care a fost înființată în anul 1995 la Craiova și care s-a bucurat de un succes imens încă de la început. Tehnologia de ultima ora dar și experiența medicilor a făcut ca această clinică să ofere de fiecare dată cele mai bun rezultate tuturor pacienților.

Clinică Dent Priority este cea care face diferența

Dent Priority este o clinica stomatologică care a cunoscut succesul în mai multe orașe din România. În prezent, clinica se va dezvolta și în Slatina, unde va trata cele mai complexe afecțiuni stomatologice.

Dent Priority este o clinica care îți va asigura de fiecare dată cele mai bune rezultate dar și o experiență pe cinste.

Serviciile oferite de clinica Dent Priority:

Albirea dentară

Albirea dentară este cea mai bună modalitate prin care poți avea parte de un zâmbet perfect. Cu ajutorul acestui tratament vei avea parte de un efect de albire imediat și nu vei avea parte de sensibilitate după intervenție.

Tratamentul de albire dentară nu face decât să curețe dinții în cel mai sigur mod. Dinții tăi vor avea parte de o culoare mai frumoasă. Sistemul de albire realizat în cabinetul stomatologic îți va oferi cel mai bun rezultat.

Estetică dentară

Fațetele dentare sunt o alegere ideală atunci când îți dorești să ai parte de un zâmbet perfect. Cu ajutorul fațetelor dentare vei avea parte de un zâmbet mai frumos care îți va oferi mai multă sigurață

Un zâmbet perfect îți va oferi mai multă încredere în ține și te va face să arăți mai bine și să te simți mai bine în pielea ta. Fațetele dentare sunt realizate din ceramică sau din compozit. Aceste se realizează pe comandă și se potrivesc de minune pe orice tip de dinți. Fațetele dentare sunt perfecte în cazul în care dinții sunt crăpați, fisurati sau sparți. Atunci când există spații între dinți sau în cazul în care dinții prezintă pete de culoare.

Endodontia

Un dinte care este corect tratat este un dinte salvat. Endodontia este acea ramură care se ocupă cu tratamentul țesutului moale din interiorul dintelui, mai exact este acel celebru tratament de canal. Ai nevoie de acest tratament pentru ca dantura ta să fie pe deplin sănătoasă.

În clinicile Dent Priority, tratamentul endodontic se realizează cu ajutorul microscopului dentar și de medici cu cea mai bună experiență. Microscopul dentar ajută foarte mult la tratarea cu succes a canalelor calcificate.

Dent Priority este clinica la care trebuie să apelezi pentru a avea parte de o dantură perfectă din toate punctele de vedere. Zâmbește cu încredere și ai mare grijă de dantura ta. Mergi constant la medicul stomatolog și vei avea parte de cele mai bune rezultate. Dent Priority este clinica care îți va asigura un zâmbet perfect în orice moment.