ro en de fr it es

Luni – Vineri 10.00 – 19.00

Informatii contact

© Dentpriority 2022, All Rights Reserved.

Cine și în ce condiții poate beneficia de implantul dentar?

Implantul dentar este cea mai populară metodă prin care poți să îți restaurezi dantura. Marea majoritate a pacienților optează pentru această soluție atunci când pierd un dinte din cauza unor traume sau din cauza unor probleme dentare care au dus la complicații.

Te poți bucura de un zâmbet perfect cu ajutorul unui implant dentar. Vei avea parte de un rezultat estetic și durabil.

Descoperă persoanele care nu pot beneficia de implant dentar

Persoanele sub 18 ani

Pacienții care au sub 18 ani nu pot opta pentru un implant dentar deoarece oasele maxilare sunt în continuă creștere. Acest lucru va afecta succesul implantului dentar pe termen lung iar pacientul va fi necesar să revină la medic ori de câte ori va fi nevoie.

Persoanele în vârstă

Pacienții în vârstă pot avea o stare de sănătate precară iar asta să afecteze sănătatea implantului dentar. Medicul va cere pacientului un set complet de analize astfel încât să se asigure că acesta poate fi supus cu succes intervenției. Dacă starea de sănătate nu este una tocmai bună atunci implantul dentar nu va fi o opțiune pentru acesta.

Persoanele cu boli cronice

Persoanele care suferă de anumite boli cronice au nevoie de anumite tratamente iar implantul nu va putea fi inserat  cu succes. Dacă totuși acestea au nevoie de un implant dentar atunci se pot consulta cu medicul lor care va putea realiza o scrisoare medicală prin care să ateste eligibilitatea pacientului pentru această intervenție.

Fumătorii

Fumătorii au un risc mai mare în cazul în care își doresc implant dentar. Substanțele care fac parte din compoziția fumului de țigară pot afecta și pot îngreuna procesul de vindecare a țesuturilor moi dar și pe cel de integrare al implantului în os.

Cine poate beneficia de un implant dentar?

În general orice pacient poate beneficia de un implant dentar. Tinerii care au unul sau mai mulți dinți lipsa pot avea parte de implant dentar pentru a avea din nou o dantură frumoasă și sănătoasă.

Candidatul ideal pentru un implant dentar este un tânăr cu o vârstă cuprinsă între 25 și 35 de ani care are o stare deplină de sănătate.

În ce condiții poți beneficia de un implant dentar

Orice persoană poate avea parte de un implant dentar. În condițiile în care starea ta de sănătate este una precară este recomandat să mergi la medic și să verifici dacă poți avea parte de un implant dentar. Dacă acesta îți spune că intervenția va fi una de succes atunci poți avea siguranță unui implant dentar și vei putea zâmbi din nou cu încredere.

Dent Priority este clinica care îți va asigura un implant dentar de care să te bucuri o perioada cât mai mare de timp. Vei putea zâmbi din nou și vei avea siguranță că zambetul tău va fi perfect o perioada cât mai mare de timp. Poți zâmbi din nou și vei avea încredere că tratamentul de care ai parte este cel care îți va asigura o danutra perfecta.