ro en de fr it es

Luni – Vineri 10.00 – 19.00

Informatii contact

© Dentpriority 2022, All Rights Reserved.

Ce trebuie să știi înainte să alegi tratamentul cu implanturile dentare?

Tratamentul cu implant dentar este foarte popular și este tot mai des solicitat de persoanele care au lipsa un dinte sau mai mulți. Oamenii îl văd ca fiind o soluție perfectă pentru problemele pe care le au. Sănătatea dinților este cu siguranță un aspect de interes pentru marea majoritate a oamenilor.

Implantul dentar a rezultat în urma mai multor decenii de cercetare astfel încât toate persoanele care optează pentru acest tratament să aibă siguranța unui produs perfect din toate punctele de vedere.

Cine poate apela la tratamentul cu implant dentar și care este motivul?

Persoanele care au pierdut un dinte și care vor să îl înlocuiască rapid, vor apela de fiecare dată la un implant dentar. Implantul dentar este o soluție perfectă din punct de vedere al funcționalității dar și din punct de vedere al esteticii. Acest produs nu doar menține sănătatea orală dar îți va reda și un aspect estetic mai plăcut. Asta înseamnă că vei avea mai multă încredere în tine și că vei putea zâmbi din nou.  În plus, implantul dentar va rezista o perioadă cât mai lungă de timp dacă îl vei îngriji în mod corespunzător.

Motivele pentru care ar trebui să optezi pentru un implant dentar sunt multiple, dar printre cele mai renumite le putem enumera:

  • Aspect estetic inedit și funcționalitate. Îți vei putea desfășura toate sarcinile cu succes cu ajutorul implantului dentar. Te vei putea bucura din nou de alimentele tale preferate.
  • Implantul dentar se comportă și arată precum dintele natural, asta înseamnă că te bucura de el așa cum o faci și cu dinții tăi naturali.
  • Ușurința curățării este un alt avantaj oferit de implantul dentar. Poți folosi cu cea mai mare încredere ața dentară dar și apa de gură și vei avea parte de o dantură perfectă.
  • Implantul dentar îți oferă protecție pentru maxilar și previne alunecarea dinților vecini.

Cum știi că ai nevoie de un implant dentar?

Ei bine, ai nevoie de un implant dentar în următoarele condiții:

  • Ai dinți lipsă
  • Osul maxilarului a crescut în mod complet
  • Osul oferă o potrivire sigură cu implantul
  • Țesutul oral este sănătos
  • Nu suferi de probleme de sănătate

Din ce materiale este realizat implantul dentar?

Implantul dentar este un produs realizat din titan care oferă cele mai bune rezultate. Bontul este și el realizat din titan iar rolul acestuia este de a ține dintele pe poziție. Noul dinte de care vei avea parte este realizat din materiale diferite. Coroanele din partea din față a gurii sunt de cele mai multe ori realizate din ceramică sau din porțelan. Aceste materiale au un aspect natural și se pot colora pentru a se putea potrivi cu restul dinților.

Dent Priority te ajută să zâmbești din nou

Medicul stomatolog este cel mai în măsură să facă o evaluare mai amănunțită a danturii tale pentru a putea stabili un plan de tratament personalizat. Apelează la Dent Priority și vei putea zâmbi din nou cu încredere.