ro en de fr it es

Luni – Vineri 10.00 – 19.00

Informații contact

© Dentpriority 2024, All Rights Reserved.

Albirea dentară cu lampa Philips Zoom

Igiena dentară deficitară, alimentația și fumatul pot duce la ingalbenirea dinților. Din acest motiv tot mai multe persoane caută metode eficiente de albire a danturii.

Ca albirea dentară să fie una eficientă trebuie să se realizeze în cabinetul medicului stomatolog. Acest tratament se va putea realiza doar dupa ce afecțiunile dentare precum infecții sau cavități sunt tratate și după ce medicul stomatolog se asigura că dantura este sănătoasă.

Datorită tehnologiei avansate medicul stomatolog va reuși să ofere un tratament de albire rapid și eficient astfel încât rezultatul să fie vizibil instant. În general în cazul tratamentelor dentare se folosesc același tip de substanțe precum: peroxidul de carbamida, perboratul de sodiu și peroxidul de hidrogen. Foarte multe dintre aceste geluri acționează și fără stimulare externă dar cu ajutorul lămpii de albire se va accelera și se va optimiza procesul chimic până când se va ajunge la un rezultat spectaculos.

Lampa Philips Zoom îți oferă rezultate vizibile instant

Tratamentul de albire dentara cel mai des recomandat este cel cu lampa ZOOM de la Philips. Procedura este una destul de simplificată dar și foarte eficientă. Medicul stomatolog îți va pregăti cavitatea bucală pentru albire și îți va aplica pe dinți un gel de albire avansată. Gelul de albire este aplicat pe dantură si poate fi activat cu ajutorul lămpii ZOOM în 4 cicluri de 15 minute pentru ca procesul de albire să fie mult mai accelerat. În acest mod se va asigura un control optim asupra efectelor tratamentului și orice sensibilitate sau iritare a gingiilor. La finalul tratamentului medicul stomatolog va aplica un gel post-tratament pentru a proteja smalțul și pentru a reduce sensibilitatea. După o singură ședința de aproximativ o ora se va putea ajunge la rezultate cu până la 6 nuanțe mai alb.

Beneficiile aduse de acest tratament:

  • Tratamentul este mai rapid și mai ușor
  • Ai parte de rezultate imediate
  • Vei avea rezultat cu până 6 nuanțe mai alb
  • Nu vei avea parte de efecte secundare
  • Disconfortul creat este minim
  • Vei avea parte de cel mai avansat tratament de albire a dinților

Contraindicații ale tratamentului cu lampa Philips Zoom

Nu toate persoanele pot avea parte de un tratament de albire dentară cu Lampa Zoom. Persoanele care suferă de retracție gingivală nu pot beneficia de tratamente de albire dentară. Albirea profesională nu este recomandată nici în cazul persoanelor care suferă de boală parodontala sau în cazul celor care suferă de afecțiuni ale smalțului dentar, fisuri sau abraziuni dentare. Tratamentul cu lampa Philips Zoom nu este recomandat în timpul sarcinii.

Rezultatele acestui tratament se vor putea observa după terminarea procedurii și pot avea parte de o durata îndelungată. Este recomandat să renunți la fumat  dacă vrei să te bucuri de rezultate o perioada cât mai mare de timp. Mai renunta și la băuturi precum vinul roșu sau cafeaua care acționează asupra culorii dinților.

Dent Priority îți oferă cele mai bune rezultate de albire dentară. Cu ajutorul acestei clinici stomatologice vei reusi să ai parte de un zâmbet perfect.