ro en de fr it es

Luni – Vineri 10.00 – 19.00

Informații contact

© Dentpriority 2024, All Rights Reserved.

Aparatul dentar Invisalign

Aparatul dentar Invisaling este o soluție de tratament ortodontic pentru toți acei pacienți care vor să aibă parte de o estetică sporită. Invisaling este un tratament care evoluează în mod constant fără disconfortul generat de alte tipuri de aparate  dentare.

Ce este aparatul dentar Invisalign?

Aparatul dentar Invisalign este alcătuit dintr-un set de gutiere care transformă aparatul într-unul eficient și foarte estetic. Acesta reprezintă o soluție perfectă de îndreptare a dinților și este un tratament de ultima generație.

Aparatul dentar Invisalign este confortabil și personalizat și este o soluție permanentă. Acest aparat dentar este potrivit pentru toate vârstele și este confortabil și elegant.

Scopul principal al acestui aparat este acela de a alinia și de a îndrepta dintii, mai exact, îi va aduce la o poziție optimă. Cu ajutorul acestui tratament tinerii și adulții vor avea parte de un zâmbet perfect si sanatos. Orice persoana se va putea mandri cu zambetul pe care il are.

Acest aparat dentar este estetic și personalizat și oferă confort. Acest aspect este foarte important deoarece aparatul dentar clasic creea disconfort și te va forța să mergi mai des în cabinetul medicului stomatolog.

Când ai nevoie de aparatul dentar Invisalign?

Invisalign este un aparat dentar care poate trata ccu succes afecțiuni precum: ocluzie inversă, ocluzie adâncă, înghesuirea dentară, spații interdentare mari și foarte mari, ocluzia încrucișată și nu în ultimul rând ocluzia deschisă.

Avantajele oferite de aparatul Invisalign:

  • Este confortabil
  • Este foarte ușor
  • Este comod
  • Nu produce leziuni la nivelul mucoasei bucale
  • Îndrepta dintii mai eficient și mult mai rapid decât aparatele dentare clasice
  • Gutierele sunt îndepărtate în timpul meselor
  • Este personalizat  în funcție de pacient
  • Ai parte de un confort psihic crescut deoarece nu se observă prezența aparatului dentar
  • Vei avea parte de vizite mai mare la medic

Tipuri de aparat dentar invizibil Invisalign:

Aparat dentar invizibil Invisalign pe ambele arcade

Aparatul dentar invizibil Invisalign pe ambele arcade poate corecta anomalii dento-maxilare dar și malpoziții mai puțin severe. Sunt utilizate două alignere transparente, se va folosi câte una pentru fiecare arcadă iar durata de tratament diferă în funcție de probleme pe care le are pacientul.

Aparat dentar invizibil Invisalign pe o singură arcadă

Aparatul dentar Invisalign pe o singură arcadă  și contribuie la redresarea ortodontică cu un sigur aligner. Prin utilizarea acestui tip de aparat dentar se va corecta pozița dinților de pe o singură arcadă.

Aparat dentar Invisalign pentru copii

Acest tip de aparat dentar reprezintă o soluție optimă de tratament atât pentru copii cât și adolescenți și este un tratament mult mai comod și mai eficient. Acest aparat nu va interveni în stilul de viață al copilului și nu afectează încrederea acestuia. Aliniatorii aparatului dentar au spații pentru dintii care nu au erupt încă și au anumite butoane care sunt colorate și speciale și care arată dacă adolescentul a purtat suficient de mult timp aparatul.

Dent Priority te ajută să ai parte de un aparat dentar calitativ și care să îți ofere rezultatele mult dorite.