ro en de fr it es

Luni – Vineri 10.00 – 19.00

Informații contact

© Dentpriority 2024, All Rights Reserved.

Turismul dentar în România

O ramură foarte importantă a turismului medical este reprezentată de turismul medical, un domeniu care s-a dezvoltat destul de rapid în ultimul timp. Generațiile noi de medici dentiști și tehnicieni dentari sunt foarte profesioniste și au posibilitatea de a accesa ultimele generații de tehnologii existente în acest domeniu de activitate.

Beneficiile tratamentelor dentare în România

În prezent, este mult mai facil pentru pacienți să beneficieze de atuurile pe care turismul dentar le oferă, datorită dezvoltărilor tehnologice, accesului la mijloacele de transport, posibilitații de a fi informați cu ajutorul mediului online și posibilitații educației medicilor dentiști din zonele ce sunt în curs de dezvoltare.

Beneficiile aduse de turismul dentar în Romania sunt urmatoarele:

  • prețuri avantajoase: – prețurile în tara noastră sunt accesibile pentru orice tip de buget, pacienții putând plăti cu până la 60-70% mai puțin pentru un anumit tip de serviciu stomatologic, asta în cazul în care ar opta pentru tratamentele stomatologice românești.
  • profesionalismul și calitatea tratamentelor dentare: – medicii stomatologi din România sunt extrem de bine pregătiți, fără să existe diferențe față de cei din alte țări. Medicii noștri stomatologi sunt întotdeauna la curent cu noile noutăți din acest domeniu, așa că, pacienții nu trebuie să-și facă nicio grijă cu privire la pregătirea și calitatea serviciilor stomatologice pe care le oferă.
  • un sejur remarcabil: – optând pentru serviciile stomatologice din România, aveți posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de activități recreative sau puncte turistice. În acest sejur vă puteți bucura de o diversitate geografică și culturală foarte impresionantă.
  • facilitatea: – este mult mai facil acum, ca un pacient să se deplaseze dintr-un loc într-altul. Astăzi, există posibilitatea de a ajunge la noi în tară și a te deplasa în interiorul său, cu orice mijloc de transport, obținând totodată, foarte usor indicațiile dorite.

Clinicile stomatologice din România sunt dotate cu tehnici și tehnologii de ultimă generație, iar în ceea ce priveste oferta de tratament dentar este una destul de diversă, de la cosmetică dentară și până la implanturi dentare, toate acestea la costuri accesibile. Medicii stomatologi din România poartă dialoguri foarte relaxante cu pacienții și impreună cu aceștia, stabilesc cele mai corespunzătoare planuri de tratament.

Tratamente stomatologice căutate de pacienții străini

Cele mai căutate servicii stomatologice căutate de pacienții din alte țări sunt variate, de la implanturi dentare, obturații de canal, coroane dentare, fațete dentare, aparate dentare, chirurgie oro-maxilo-facială și până la cosmetică dentară. Așadar, mai toate clinicile stomatologice oferă o gamă diversă de servicii stomatologice și o echipă de medici stomatologi experimentați, astfel încât pacienții să-și încheie sejurul petrecut în România cu o dantură sănătoasă și strălucitoare.

De aici, se pot concluziona următoarele lucruri: pacienții străini sunt extrem de mulțumiți, pentru că au beneficiat de tratamente stomatologice profesionale și de o dantură perfectă, iar în ceea ce privește medicii stomatologi, se poate spune că, datorită turismului dentar, pot să-și mărescă încasările substanțial.

Călătoriile medicale în România pot fi în mod sigur un motiv de relaxare și bucurie, deoarece pe lângă tratamentele stomatologice personalizate, pacienții se pot simți foarte bine, vizitând obiective turistice impresionante, indiferent că preferă marea sau muntele.

Tot ce au de făcut pacienții români și străini este să apeleze cu mare încredere la o clinică stomatologică așa cum este DentPriority, deoarece pot să beneficieze de încredere, atenție, tratamente stomatologice adecvate afecțiunii respective, medici dentiști profesioniști și dedicați, cadru foarte modern și un ambient foarte plăcut.

În România se obțin lucrări dentare profesionale la prețuri foarte mici, iar potențialul turistic este recunoscut în lume.