ro en de fr it es

Luni – Vineri 10.00 – 19.00

Informații contact

© Dentpriority 2024, All Rights Reserved.

Despre implantologia digitală

Implantologia este cea mai răspândită și cea mai practicată tehnică dentară. Implantologia digitală implică 3 faze, și anume: cea de preventie, faza reală a creării și instalării protezei și faza post-operatorie, cea a procesului de vindecare.

De ce este acest implant atât de special?

Ei bine, un implant care este construit digital îți va oferi reabilitare dentară într-o singură etapă chirurgicală a unor zone edentate întinse și cu un substrat osos deficitar.

Implantul digital este recomandat pacienților în vârstă și care pot avea parte de o lucrare protetică fixă. În acest tip de implant riscurile chirurgicală și complicațiile sunt minime.

Cine se poate bucura de un implant dentar digital?

Ei bine, un implant dentar digital este recomandat mai multor tipuri de persoane. Printre acestea putem enumera:

 • Pacienții care au parte de atrofie osoasă, în cazul edentatiilor vechi, neprotezate, extracțiilor traumatice, retractiilor osoase sau ale traumatismelor cu pierdere osoasă și dentară
 • Pacienților în vârstă cu patologie asociată cărora le este contraindicată o intervenite chirurgucala de lungă durata pentru care integrarea unor materiale de adiție de os poate fi deficitară
 • Pacienții care își doresc o reabilitare rapidă într-o singură etapă chirurgicală a unor zona mai mari

Câte etape implică această intervenție?

Ca să poți avea parte de o intervenție de succes este necesar să treci prin mai multe etape premergătoare operației. Mai exact, orice pacient care va avea parte de un implant digital trebuie să parcurgă 5 etape, și anume: analizele, pregătirea de operație, operația propriu-zisă și recuperarea.

Care este durata de inserare a implantului dentar

Durata de inserare a implantului dentar poate să crească sau să scadă în funcție de numărul sau de tipul posibilelor operații conexe, timpul total al operațiilor mai poate fi dat și de numarul dinților implantați.

Experiența chirurgului implantolog este un alt element care poate să influențeze durata de inserare a implantului. Dacă acesta stăpânește foarte bine tehnicile specifice implantologiei atunci cu siguranță îți va oferi cele mai bune rezultate iar procedura în sine va avea o durata mai mică.

Care sunt beneficiile aduse de implantul digital

Te gândești că poți avea parte de un implant digital? Atunci trebuie să obții cât mai multe informații despre acesta. Beneficiile pe care un implant digital ti le oferă nu sunt deloc de ignorat.

 • Oferă precizie în inserarea implantului
 • Permite controlul angulatiei
 • Sunt șanse mai mari de integrare cu succes
 • Ajută la evitarea deteriorării nervilor și a cavitatilor sinusale
 • Sângerarea este aproape inexistentă
 • Intervenția este minim invazivă
 • Rezultate estetice sunt îmbunătățite
 • Permite o intervenție chirurgicală mai sigură și mai rapidă

Apelează cu încredere la medicii clincii Dent Priority

În cadrul clinicii noastre Dent Priority vei avea parte de cele mai bune rezultate. Medicii noștri sunt mereu gata să te ajute și să îți ofere încredere în tine și în zâmbetul tău. Poți avea parte de o dantură frumoasă și sănătoasă. În plus, implantul de care ai nevoie îl poți obține mai ușor decât crezi cu ajutorul medicilor prezenți la Dent Priority.