ro en de fr it es

Luni – Vineri 10.00 – 19.00

Informații contact

© Dentpriority 2024, All Rights Reserved.

Avantajele implantului dentar din zirconiu

implantul dentar din zirconiu

Implantul dentar este cea mai bună modalitate prin care îți poți înlocui cu succes dinții lipsă. Implantul dentar din zirconiu se comportă asemănător cu implanturile de titan dar au o rezistență mai ridicată.

Ce este zirconiul?

Zirconiul este un metal tranzitional care poate fi utilizat cu succes în stomatologie. Acesta este un metal pur care are o formă cristalizată și care are proprietățile unei ceramice.

Implantul dentar din zirconiu este o alegere potrivită deoarece nu este reactiv din punct de vedere chimic. Studiile realizate de-a lungul timpului au demonstrat faptul că zirconiul  este superior titanului în privința țesuturile moi, biocompatibilitatea dar și estetica.

Care sunt avantajele oferite de implantul dentar din zirconiu?

Îți oferă un aspect fizic plăcut

Implantul dentar din zirconiu îți oferă un aspect fizic plăcut. Zirconiul este alb și imită perfect dintele natural. Acesta nu se poate compară sub nicio formă cu alte metale dentare care pot fi gri sau galbene. Orice persoană va rămâne plăcut surprinsă să descopere cât de frumos și cât de rezistent este de fapt zirconiul.

Îți oferă confort

Implantul dentar din zirconiu îți oferă un confort ieșit din comun. Orice persoană care își dorește să aibă parte de o astfel de lucrare poate avea încredere că zâmbetul obținut va fi perfect și va știi că acesta nu va fi afectat sub nicio formă. Te vei simți mai încrezător în tine și în forțele tale proprii. Practic vei zâmbi cu mai multă încredere.

implantului dentar din zirconiu

Are parte de rezistență la temperatura

Implantul dentar din zirconiu rezistă mult mai bine la temperaturile reci și calde și ajută foarte mult la protejarea împotriva hipersensibilității. În cadrul acestor lucrări, conductivitatea termică este scăzută și nu se mai transferă fluctuațiile extreme de temperatură.

Are o durabilitate crescută

Durabilitatea este un factor important pe care nu trebuie să îl omiți. Zirconiul este un material care va asigura o lucrare dentară pe care te vei putea baza o perioada cât mai mare de timp. Implantul dentar din zirconiu este durabil și îți va oferi dantura pe care o dorești.

Are cea mai bună precizie

Implantul dentar din zirconiu are parte de o precizie maximă iar rezultatul va fi cu siguranță unul perfect. Aceste lucrări sunt calitative și îți vor oferi cele mai bune rezultate. Vei vedea că te vei putea baza pe acest implant dentar o perioada cât mai mare de timp.

Biocompatibilitatea

Zirconiu este un metal 100% biocompatibil, spre deosebire de alte materiale care pot provoca alergii. Chiar dacă ai anumite intoleranțe vei putea avea parte de un implant dentar din zirconiu fără probleme.

Dent Priority are grijă de zâmbetul tău

Dacă îți dorești să ai parte de o dantură perfectă apelează cu încredere la Dent Priority. Aici vei găsi o echipă formată din medici stomatologi cu experiență care îți vor oferi o dantură sănătoasă și frumoasă. Dent Priority este clinica care te poate ajuta să ai mai multă încredere în zâmbetul tău și să te bucuri de o dantură frumoasă și sănătoasă. Implantul dentar din zirconiu este cu siguranță cea mai bună alegere.