ro en de fr it es

Luni – Vineri 10.00 – 19.00

Informații contact

© Dentpriority 2024, All Rights Reserved.

Avantajele aparatului Invisalign- Dr. Mihai Petrescu

Cu siguranță îți dorești să ai parte de un zâmbet frumos și sănătos. De cele mai multe ori, dinții nu sunt perfect aliniați, au spații între ei sau  sunt mult prea înghesuiți. Din fericire, această problemă poate fi de domeniul trecutului dacă vei apela la tratamentul ortodontic. Purtarea unui aparat dentar este mai mult decât potrivită pentru tine și vei obține în sfârșit zâmbetul perfect la ai visat atâta timp.

Ce este aparatul dentar Invisalign?

Invisalign este un tratament ortodontic de aliniere a dinților care este personalizat în funcție de nevoile tale.  Diagnosticul ortodontic este 100% digitalizat și se bazează pe amprenta dentară a pacientului dar și pe fotografii și radiografii intraorale digitale.

Asta înseamnă că vei primi mai multe seturi de gutiere transparente care vor fi schimbate în funcție de evoluția tratamentului. Fiecare gutieră preia poziția dinților care a fost pregătită de gutiera anterioară. În acest mod dintii vor fi forțați să se așeze în poziția dorită la finalul perioadei de tratament.

Avantajele oferite de aparatul Invisalign

Este invizibil

Acesta este cu siguranță cel mai mare avantaj oferit de aparatul dentar Invisalign. Este perfect pentru acele persoane care trăiesc cu  ideea că un aparat dentar le-ar afecta stima de sine. Alignerele invisalign sunt realizate dintr-un material termoplastic durabil care este aproape invizibil iar asta îți va asigura un stil de viață fără restricții și fără stări de disconfort.

Invisalign este alegerea oamenilro care își doresc să își corecteze problemele dentare și care vor să aibă parte de un zâmbet minunat.

Este ușor de îndepărtat

Aparatul dentar tradițional trebuie să fie purtat în permanență pe toată durata tratamentului care poate fi de un an și jumătate sau chiar 2 ani. Gutierele Invisalign nu trebuie să fie purtate 24 de ore timp de 7 zile. Acestea se pot îndepărta pentru a mânca sau pentru a te spala pe dinți.

Periajul zilnic sau îngrijirea orală se vor realiza cu o ușurință mai mare dacă vei purta acest tip de aparat dentar.

Protejează dinții și gingiile

Alignerele invisalign sunt realizate dintr-un material care oferă confort. Le vei putea îndepărta cu cea mai mică ușurință și ajută foarte mult la evitarea apariției cariilor, infecțiilor gingivale sau demineralizarii dinților.

Îmbunătățește încrederea în sine

Purtarea unui aparat dentar tradițional poate afecta încrederea în sine atât la adulți cât și la copii. Dacă vei apela la Invisalign atunci toate aceste temeri vor fi de domeniul trecutului și te vei bucura de o dantură mai frumoasă și mai sănătoasă.

Durata tratamentului este mai redusă

Durata tratamentului este stabilită în funcție de nevoile fiecărui pacient în parte. În general, durata tratamentului cu Invisalign poate dura între 9 și 18 luni iar rezultatele vor fi vizibile după numai șase luni.

Dent Priority are grijă de zâmbetul tău

Dr. Mihai Petrescu este un medic renumit pe care îl vei putea găsi în clinica Dent Priority și care te va ajuta să ai parte de un zâmbet mai frumos și mai sănătos. Dent Priority are grijă de tine și de dantura ta.