ro en de fr it es

Luni – Vineri 10.00 – 19.00

Informații contact

© Dentpriority 2024, All Rights Reserved.

Tehnologie biolaser

EPIC™  BIOLASE este cea mai recentă inovație tehnologică în stomatologia cu laser care oferă variate tipuri de configurații pentru tratamentele dentare de ultimă oră: chirurgie pe țesutul moale, albire dentară profesională și terapia durerii.

Cu pana la 10W putere disponibili, EPIC™ duce confortul pacientului si modurile de ComfortPulse la un nou nivel. De asemenea, puterea mai mare permite rezultate complete si imbunatatite in terapia durerii si albire, precum si micro-pulsurile cele mai scurte si puternice pe care un laser cu dioda il poate avea in prezent pe piata.

EPIC™ are aprobarea  FDA pentru terapia durerii, o exclusivitate pentru laserele dentare cu dioda. Folosind  piesa de mana Deep Tissue– DTHP, complet conceputa pentru a controla parametri importanti, cum ar fi dimensiunea zonei, medicii dispun de caracteristicile EPIC™-ului pentru eliminarea temporara a  durerilor minore in regiunea maxilo-faciala orala.

Lampa profesionala Zoom advanced power

Anumiti pigmenti alimentari (cafea, tutun, ceai, vin rosu, etc), precum si coloranti intrinseci dintilor (tetraciclina, fluor in exces) pot produce modificari nedorite ale culorii acestora. Pentru obtinerea unei nuante satisfacatoare, o igiena riguroasa si chiar cleaning-ul profesional sunt insuficiente. Din fericire, stomatologia moderna vine cu solutii, unele foarte rapide si accesibile.
Sistemul de albire cu lampa cu plasma ZOOM, da rezultate remarcabile in doar o ora de tratament in cabinetul stomatologic. Procedura este inofensiva si lipsita de disconfort, iar timpul redus de tratament, precum si nuantele foarte luminoase obtinute fac ca aceasta sa fie foarte solicitata mai ales de pacientiipentru care timpul este foarte pretios iar sistemele “take home bleaching” sunt obositoare. De asemenea, albirea dentara cu lampa este foarte utila si indicata in cazul unor evenimente care cer un zambet fara cusur intr-un interval de timp foarte scurt (casatorii, party-uri, conferinte, diverse evenimente mondene).

Implant CT Scanning

Cu ajutorul tehnologiei digitale medicul specialist în implantologie dentară poate insera implanturile în format 3D ceea ce oferă posibilitatea măsurării precise a zonei implantării. De asemenea, permite pacientului previzualizarea rezultatului final al tratamentului cu implant dentar.

Radiologie digitala

Radiografiile computerizate permit o vizualizare mult mai bună a detaliilor la nivelul cavității bucale, atât de către medic, cât și de către pacient.
Avantajele radiologiei digitale sunt reprezentate de nivelul scăzut al radiatiilor emise (care nu influențează calitatea radiografiei), timpul redus necesar obținerii rezultatului investigației și posibilitatea transferului mult mai rapid al imaginilor.
Radiografia panoramică oferă o perspectivă asupra întregii cavități orale. Procesul realizării acesteia durează aproximativ un minut, timpul de expunere la radiații variind între 8-20 secunde.
Cu ajutorul ei se poate măsura lungimea de lucru a canalului radicular în timpul tratamentului endodontic. Acest lucru este extrem de important, de el depinzând reușita unui tratament de canal.

Sterilizatoare conform normelor UE

DENTPRIORITY acordă importanță maximă siguranței pacienților. Sistemul electronic monitorizează procesul de sterilizare, ai carui parametri sunt permanent verificați. În cadrul unei ședințe de tratament se folosesc numai bavete, pahare, ace, mănuși, măști, aspiratoare bucale, de unică folosință. Înainte de fiecare pacient, asistentele pregătesc cabinetul, prin dezinfectarea tuturor suprafețelor de contact, a unitului dentar și a oricărui alt echipament. Cabinetele au pardoseală antibacteriană, pentru o protecție suplimentară a pacienților.

Camera intraorala

Acest aparat este atașat unitului dentar și facilitează examinarea intraorală a pacientului. Prin explicarea imaginilor care apar pe ecran, pacientul poate înțelege mult mai bine situația din cavitatea bucală și planul de tratament propus de către medicul dentist.

Carstream CS 8100 3D

  Indiferent dacă sunteți utilizator sau pacient, CS 8100 3D face achiziția imaginii rapidă și simplă.Interfața intuitivă și reperele literelor de pe bite bloc simplifică procesul de examinare.Deschis, designul față-în-față pune pacienții la dispoziție și promovează confortul.Vitezele de scanare rapide (minim 7 secunde) împiedică mișcarea și reduc reluările.Accesibil pentru pacienții de toate dimensiunile și pentru persoanele cu scaune cu rotile Unitatea ultra compactă se potrivește cu ușurință în spații strâmte.

Precizie din toate unghiurile

  • Modelul CS 8100 3D este proiectat pentru acuratețe, cu un generator de raze X de înaltă frecvență, un senzor CMOS 4T și un sistem de mișcare fără vibrații care lucrează împreună pentru a asigura o captare netedă a imaginii.
  • Rezoluția de până la 75 μm este ideală pentru indicațiile endodontice
  • Imaginile 3D oferă vederi mai precise ale anatomiei dentare

Vizualizați zonele de interes din orice unghi cu precizie unu-la-unu

Stern-webers280

  Performanțe excepționale și confort maxim .
Transformă versatilitatea mediului de scaun născut , de asemenea , mai multe oportunități de a transforma mediul de birou într – o zonă de lucru aranjată funcțional și ergonomic în funcție de fiecare tratament. Rotirea scaunului poate fi completă cu o funcție opțională care permite amplasarea tăvii pe partea auxiliară. În cazul în care alegeți funcția opțională descrisă, echipamentul este disponibil exclusiv în versiunea Short Arm. Această variantă favorizează fluiditatea mișcărilor și este în mod special adecvată pentru medii mai puțin spațioase. Atunci când tava medicală este plasată pe partea asistentului, intervențiile asupra instrumentelor nu împiedică munca doctorului. 

Sybron Endo