22 Martie 2024

Ziua Zâmbetelor Transformate!

Îți dăm întâlnire cu zâmbetul perfect aliniat la Dent Priority Slatina!

REDUCERI
COLOSALE

LA GUTIERELE TRANSPARENTE

logo-clear-correct

Alătură-te Dent Priority într-o zi specială dedicată sănătății și frumuseții zâmbetului tău!

Suntem încântați să anunțăm că, în colaborare cu cei de la Clearcorrect by Straumann, te invităm la un eveniment excepțional

– Ziua Zâmbetelor Transformate –
Care va avea loc la clinica noastră din Slatina pe data de 22 Martie 2024

Ce este
Ziua Zâmbetelor Transformate?

Ziua Zâmbetelor Transformate este o ocazie unică de a beneficia de scanarea intraorală gratuită și de o reducere incredibilă de 30% la tratamentul cu gutiere transparente pentru ortodontie. Mai mult, o scanare intraorală, o consultație ortodontică și o radiografie panoramică GRATUITE! Este momentul perfect să îți începi călătoria către un zâmbet perfect aliniat și sănătos !

De ce
să participi?

Scanarea intraorală, care în mod obișnuit ar costa 500 de lei, este acum oferită gratuit în cadrul acestui eveniment special. Totodată vei beneficia de o consultație ortodontică de specialitate gratuită oferită de medicul nostru specialist Șef Lucrări Dr. Mihai Petrescu. Și nu în ultimul rând vei beneficia și de o radiografie panoramică gratuită. Dacă decizi să continui tratamentul, această suma se va deduce din costul final. În caz contrar, nu vei avea nicio obligație financiară .

Prețurile tratamentului cu gutiere transparente pentru ortodonție variază între 11.000 și 20.000 de lei în mod obișnuit . Cu reducerea de 30%, costurile tratamentului vor fi reduse la incredibilele sume de 7.700 – 14.000 RON, dacă te programezi pentru un consult în această zi la clinica noastră.

Pot să plătesc în rate?

Răspunsul este DA!

Plata serviciilor medicale se poate efectua în 6 rate, FĂRĂ DOBÂNDĂ, prin cardul STAR BT de la Banca Transilvania.

Poți să faci lucrul acesta dacă deja deții un astfel de card, iar în link-ul de mai jos ai pașii pe care trebuie să-I urmezi.

www.starbt.ro/star-forte

Cum mă înscriu?
Nimic mai simplu!

Este simplu, tot ce trebuie să faci este să ne contactezi pentru a-ți rezervă locul în timp util, deoarece locurile sunt limitate și solicitate. Nu rata această oportunitate de a obține un zâmbet frumos și sănătos la un preț redus!

Completează formularul de mai jos și intră în legătură cu noi!

Spune-le și prietenilor și familiei tale despre acest eveniment extraordinar și ajută-ne să ducem vestea la cât mai multă lume!

Nu lăsa să treacă această ocazie pe lângă tine! Alătură-te nouă la Ziua Zâmbetelor Transformate și începe călătoria către zâmbetul pe care îl meriți !

Pentru mai multe informații și pentru a-ți rezerva locul, nu ezita să ne suni!

Formular de inscriere

    Acest eveniment este organizat cu sprijinul Clearcorrect by Straumann.

    Prețurile reduse sunt disponibile doar pentru cei care se programează și participa la consultul din 22 Martie.